برگزاری کنفرانسی برای غرب کردستان در پاریس با حضور همه احزاب کرد

برگزاری کنفرانسی برای غرب کردستان در پاریس با حضور همه احزاب کرد

در شهر پاریس, پایتخت فرانسه با شرکت نمایندگان احزاب هرچهار بخش کردستان, کنفرانسی در خصوص اوضاع غرب کردستان برگزار می‌گردد. هماهنگی این کنفرانس توسط «کنگره ملی کردستان» انجام می‌گیرد و زمان برگزاری آن هم روز 13 اکتبر اعلام شده.

کنگره ملی کردستان طی بیانیه‌ای اعلام کرد که کنفرانسی جهت بررسی اوضاع غرب کردستان با شرکت احزاب هرچهار بخش کردستان و روشنفکران کرد, در شهر پاریس برگزار می‌گردد. همچنین نمایندگان احزاب غرب کردستان و اعضای «شورای عالی کرد» هم در آن کنفرانس حضور می‌یابند.

گفتنی است که نمایندگان ملت‌های دیگر از قبیل آشوری, سریانی, کلدانی و ارمنی هم حضور می یابند و کنگره جامعه دموکراتیک و حزب صلح و دموکراسی از شمال کردستان هم نمایندگان خود را به این کنفرانس می‌فرستند.

بنا به بیانیه ک.ن.ک آیسل توغلوک و احمد ترک از کنگره جامعه دموکراتیک شمال کردستان و همچنین صالح مسلم و چند عضو دیگر شورای عالی کرد از جمله شخصیت هایی هستند که در کنفرانس مذکور حضور می‌یابند.

ک.ن.ک می‌گوید برخی از سازمان‌های مخالف عرب و دوستان فرانسوی کردها را هم دعوت کرده‌اند.

ک.ن.ک از همه خلق‌کرد خواست که از خلق‌کرد در غرب کردستان حمایت کنند. در ادامه می‌افزاید:«حمایت کردن تنها در حد حرف ممکن نیست. نیروهای غرب کردستان اتحاد خود را تشکیل داده‌اند. باید احزاب و نیروهای دیگر بخش‌های کردستان هم با موضعی مشترک اتحاد خود را متحقق سازند. بویژه نقش کردهای خارج از میهن و اروپا بسیار حیاتی است».

بنا به برنامه تعیین شده برای کنفرانس مذکور, قرار است همه کردستانیان موضعی مشترک و متحد اتخاذ کنند. کنگره ملی می‌گوید اگر همه شرکت‌کنندگان بپذیرند, کمیته‌ای مشترک حمایتی تشکیل خواهد شد.

شایان ذکر است که طاهر کمالی‌زاده, رئیس کنگره ملی کردستان سخنرانی افتتاحیه کنفرانس را ایراد می‌کند, سپس نمایندگان شورای عالی کرد غرب کردستان هم سخنرانی خواهند کرد.

این نشسیت از ساعت 9 آغاز و تا ساعت 18 ادامه می‌یابد. در پایان کنفرانس مذکور بیانیه‌ای پایانی را جهت اطلاع عموم صادر می‌کند.