برگزاری سمیناری در دمشق با محوریت خودمدیریتی دموکراتیک

برگزاری سمیناری در دمشق با محوریت خودمدیریتی دموکراتیک

روز گذشته در شهر دمشق, پایتخت سوریه, با پیشاهنگی «کنفدراسیون دانشجویان میهن‌دوست کرد» در مرکز فرهنگی و هنری «عثمان صبری» در محله «زورآوا» سمیناری جهت گفتگو در مورد «سیستم خودمدیریتی دموکراتیک غرب کردستان» برگزار شد که دهها دانشجوی دانشگاه دمشق در آن شرکت کردند.

بنا به فراخوان «کنفدراسیون دانشجویان میهن‌دوست کرد» به منظور گفتگو بر سر سیستم خودمدیریتی دموکراتیک غرب کردستان, سیمناری در مرکز فرهنگی و هنری «عثمان صبری» در محله زورآوای دمشق برگزار شد. این سمینار با یک دقیقه سکوت به احترام جانباختگان راه آزادیخواهی آغاز شد , سپس «کمال حسین» پیامی قرائت و از شرکت دانشجویان در آن سمینار استقبال کرد. وی ضمن اشاره به تحولات اخیر در اوضاع سیاسی غرب کردستان و سوریه, یادآور شد که بایستی کردها در قالب یک هیأت مستقل در کنفرانس ژنو2 شرکت کنند و متحد باشند.

در ادامه, «حسن عبدالله» مدافع حقوق بشر و عضو «مجلس خلق غرب کردستان» بصورت مفصل پروژه «خودمدیریتی دموکراتیک» را برای شرکت‌کنندگان این سمینار تشریح کرد. وی بر نقش بسیار مهم دانشجویان در پی‌ریزی بنیان‌های دموکراتیک, تأکید کرد.

«معاز عبدالکریم» ریاست مشترک شهرداری شهر قامشلو هم که بعنوان مهمان در سمینار حضور یافت, در خصوص سیستم خودمدیریتی دموکراتیک سخنانی ایراد کرد و گفت:«علی‌رغم اینکه غرب کردستان در شرایطی بسیار سخت قرار دارد, برای خدمت به خلق‌کرد و دیگر خلق‌ها گام‌های مهمی برداشته و چندین سازمان مدنی هم تأسیس شده‌اند».