دم پارتی: روزنامه‌نگاران در پی حقیقت جاودانه‌اند

کمیسیون مطبوعات، انتشارات و تبلیغات دم پارتی به مناسبت ۶ آوریل، روز روزنامه‌نگاران به قتل رسیده، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «روزنامه‌نگاران در پی حقیقت جاودانه‌اند.»

کمیسیون مطبوعات، انتشارات و تبلیغات حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی) با انتشار بیانیه‌ای کتبی اظهار داشت: «حاکمان هر دوره یا تلاش کرده‌اند، روزنامه‌نگاری را که شیوه دفاع از حقیقت، حق دسترسی مردم به اطلاعات، حافظه اجتماعی و زندگی دموکراتیک است، به ابزاری در خدمت خود تبدیل کنند و یا با فشار، خشونت و قتل‌عام سعی در خاموش کردن آن داشته‌اند. به همین دلیل، هر روزنامه‌نگاری که حقایق را آشکار کرده و صدای مردم بوده است، هدف نظام قرار گرفته است.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «در ترکیه و به ویژه در کوردستان، سال‌هاست که با فشار شدید، سانسور، تهدید، دستگیری و ترور سعی در سرکوب روزنامه‌نگاران دارند. امروز نیز ده‌ها روزنامه‌نگار در زندان و صدها نفر تحت تعقیب قضایی هستند. اما نه تنها از طریق راه‌های قانونی و اداری، بلکه با هدف قرار دادن مستقیم حق حیاتشان نیز سعی در سرکوب روزنامه‌نگاران دارند. در پنج سال گذشته، ۱۵ روزنامه‌نگار در حملات نظامی به اقلیم فدرال کوردستان عراق و شمال و شرق سوریه به قتل رسیده‌اند. این روزنامه‌نگاران به دلیل مستندسازی جنایات جنگی، مرگ غیرنظامیان، قتل زنان، کوچ اجباری، تخریب و حقایق سانسور شده هدف قرار گرفتند. زیرا این نظام نمی‌خواهد حقیقت ثبت شود. زیرا می‌دانند که وقتی حقیقت آشکار شود، فساد، دروغ و ظلمی که ایجاد کرده‌اند نمایان می‌شود.

ما به عنوان دم پارتی، در برابر این حملات نه دیروز سکوت کردیم و نه امروز سکوت خواهیم کرد. ما به عنوان مدافعان سرسخت مطبوعات آزاد، مبارزه برای حقیقت و حق دسترسی مردم به اطلاعات، به مقاومت در این راه ادامه خواهیم داد. ما در کنار هر روزنامه‌نگاری هستیم که قلم خود را برای مردم به کار می‌گیرد. دوربین، میکروفون و دفترچه یادداشت آن‌ها همچنان راهنمای ما خواهند بود. زیرا این مبارزه تنها مبارزه روزنامه‌نگاران نیست، بلکه مبارزه مردم است.

در برابر یاد و خاطره تمامی روزنامه‌نگاران به قتل رسیده، از حسن فهمی تا متین گوک تپه، از غربت‌اَلی اَرسوز تا هرانت دینک، از موسی آنتَر تا ناظم داشتان و جیهان بیلگین، ادای احترام می‌کنیم. ما به تمامی روزنامه‌نگارانی که در پی حقیقت گام برمی‌دارند، علیرغم فشارها عقب‌نشینی نمی‌کنند و قلم و دوربین خود را برای آزادی مردم به کار می‌گیرند، قول می‌دهیم: شما را فراموش نخواهیم کرد، مبارزه‌تان را گسترش خواهیم داد و راهتان را ادامه خواهیم داد.»