در گریسپی 19 عضو تبهکار داعش کشته شدند
در گریسپی 19 عضو تبهکار داعش کشته شدند
در گریسپی 19 عضو تبهکار داعش کشته شدند
در شهرستان گریسپی غرب کردستان, نیروی ی.پ.گ در عملیات نظامی خود برای «انتقام خون شهید شروان» , 19 عضو تبهکار داعش را از پای درآورد. درگیریها در این منطقه همچنان ادامه دارد.
بنا به گزارش منابع ی.پ.گ, در ساعت 20 غروب روز گذشته نیروهای ی.پ.گ در روستاهای «سوسک, بیرکنو, ملوح و الگومر» از توابع شهرستان گریسپی برای «انتقام خون شهید شروان» به گروههای مسلح تبهکار داعش حمله برد.
اعلام شد که بر اثر این درگیریها که همچنان ادامه دارد, تاکنون 19 عضو تبهکار داعش , جبههالنصر و احرارالشام کشته و شمار زیادی هم زخمیشدهاند.
همچنین اعلام شد که در روستای سوسک 2, در بیرکنو 1 خودروی نظامی منهدم شد و سرنشینان تبهکار آن هم کشته شدند. طی این نبردها یک مبارز ی.پ.گ به نام «قهرمان کوبانی» جان باخته است.
مشخص شد که درگیریها در این منطقه همچنان ادامه دارد و صبح امروز در روستای سوسک 2 عضو داعش کشته و یک خودرو هم در مسیر یارقو ـ بیرکنو منهدم و سرنشینان آن کشته شدهاند.