داوداوغلو با شورای ملی کردها و شورای ملی سوریه دیدار بعمل‌آورد

داوداوغلو با شورای ملی کردها و شورای ملی سوریه دیدار بعمل‌آورد

احمد داود‌اوغلو, وزیر خارجه ترکیه با عبدالباسط سیدا, رئیس شورای ملی سوریه و همچنین با رئیس شورای ملی کردهای سوریه و عضو شورای عالی کردها در شهر هولیر دیداری انجام داد.

بنا به گزارش‌های رسیده, داوداوغلو با عبدالباسط سیدا رئیس شورای ملی سوریه و اسماعیل حمه رئیس شورای ملی کردهای سوریه و عضو شورای عالی کردها دیداری انجام داده. مجلس خلق غرب کردستان که «حزب اتحاد دموکراتیک PYD» هم در آن عضویت دارد, در این نشست شرکت نکردند.

شورای عالی کردها با اتحاد تمامی احزاب سوریه و بویژه با اتحاد دو «مجلس خلق غرب کردستان» و «شورای ملی کردهای سوریه» تشکیل شده است. این شورا مدیریت کردهای غرب کردستان را از هرلحاظ برعهده دارد.

داوداوغلو روز چهارشنبه در اقلیم کردستان با مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان و مقامات دیگر آن حکومت دیداری انجام داد و روز گذشته هم به کرکوک سفر کرد که با مخالفت و نارضایتی شدید حکومت بغداد مواجه شد.