سازمانهای کردها در اروپا بصورت عاجل همه خلقکرد را فراخواند که برای کمک به خلقکرد در غرب کردستان بخاطر بستن مرزها و شرایط دشوار زمستان, به اقدامهای بشردوستانه دست زنند. دکتر فخرالدین گلشن, از مسئولین هلال احمر کردستان گفت:«زمان, زمان کمک به غرب کردستان و حمایت از آن است». یوکسل کوچ رئیس کنفدراسیون سازمانهای کردی هم گفت:«کمک به غرب کردستان وظیفه هر فرد کرد است».
خلقکرد در غرب کردستان از طرفی بخاطر بستن دروازههای مرزی, و از طرف دیگر هم بخاطر شرایط سخت و دشوار فصل زمستان, در تنگنا بسر میبرد. مردم سریعا به کمکهای پزشکی, مواد سوختی و خوراکی نیاز دارند. هفته گذشته در غرب کردستان به منظور ارگانیزه کردن کمکهای بشردوستانه به غرب کردستان, «شورای کمکهای بشردوستانه و هلال احمر کرد» تأسیس شدند.
قرار است که سازمانهای کردی با همکاری هلال احمر کردستان به فعالیتهایی در این زمینه بپردازند. دکتر فخرالدین گلشن, از مسئولان هلال احمر کردستان گفت که با سازمانهای کردی کاملا همکاری خواهند کرد. وی گفت:
«مدتی است که برای غرب کردستان کمکهای بشردوستانه جمعآوری میکنیم. کمپینی که راهاندازی کردهایم همچنان در فعالیت است. این کمپین در آلمان, فرانسه, سوئد, سوئیس, استرالیا, بلژیک, دانمارک, هلند و انگلیس به فعالیت میپردازند و تاکنون برای خلقکرد در غرب کردستان قریب 300 هزار یورو و 100 کیلو دارو فرستادهایم.
این کمکهای خود را با اطلاع دولت آلمان که مرکز سازمانها در آنجاست, به غرب کردستان فرستادهایم. همچنین در روزهای اخیر مقادیر زیادی از کمکهای جمعاوری شده را روانه خواهیم کرد. ما در جشن قربان هم 40 هزار یورو جمعآوری کرده و به غرب فرستادیم. با استفاده از این مقدار پول گوشت قربانی خریداری و میان مردم توزیع شد. اما غیر از تهیه دارو و پول, غرب کردستان به پزشکهای و متخصصان امور مختلف نیاز دارد. مثلا رفقای پزشک, پرستار و یا مهندس میتوانند به آنجا سفر کرده و برای چند روز یا هفته هم بوده باشد, درآنجا بمانند و با توسل به تجارب خود به مردم کمک کنند. هماکنون بسیاری از رفقای ما برای رفتن حاضر هستند, اما مشکلاتی از قبیل تهیه ویزا مانعی بر سر راه است».
دکتر گلشن اذعان داشت که لیستی از مایحتاج ضروری از غرب کردستان به دستشان رسیده و افزود:«باید هرچه سریعتر داروهایی از قبیل آنتیبیوتیک, مسکن و آنستزی به غرب کردستان فرستاده شود. همچنین به چندین دستگاه آمبولانس هم نیاز است. زیرا گروههای امداد پزشکی نمیتوانند براحتی و زودتر به روستاها و مناطق دوردست بروند. زمان, زمان کمک به غرب کردستان است».
کمک به غرب کردستان از وظایف ماست
یوکسل کوچ, رئیس کنفدراسیون سازمانهای کردی در اروپا هم خاطرنشان ساخت که به کمپینهای هلال احمر کردستان بطور کامل و قاطعانه کمک خواهند کرد و از کردستانیان خواست:
«خلق کرد در غرب کردستان هم با سازماندهی بینظیر خود و هم با مقاومتهای تاریخیش یک الگوی عظیم برای ماست. به همین خاطر هر کردی باید به غرب کردستان کمک کند, زیرا این دینی است بر گردن همه ما. غرب کردستان در طول تاریخ کمکهای فراوانی به دیگر بخشهای کردستان کرده و برای جایگاه سیاسی سراسر کردستان یک الگو میباشد.
به همین خاطر برخی قدرتها میخواهند با توسل به محاصره اقتصادی خلقکرد در غرب کردستان را تسلیمپذیر سازند. نه تنها کردهای مقیم اروپا, بلکه هر فرد کرد باید به لحاظ مادی و معنوی از غرب کردستان حمایت کند. نباید خلقمان در این بخش را تنها بگذاریم».