فرماندهی ی.پ.گ: 60 عضو گروه‌های مسلح کشته شدند

فرماندهی ی.پ.گ: 60 عضو گروه‌های مسلح کشته شدند

«محمود برخودان» عضو فرماندهی کل «واحدهای مدافع خلق, ی.پ.گ» اعلام کرد که 9 روز است گروه‌های مسلح به منطقه شیراوای استان عفرین غرب کردستان حمله می‌کنند و می‌خواهند در آن منطقه آشوب و بی‌ثباتی ایجاد کرده و میان تشکلات موجود در آن منطقه ایجاد اختلاف کنند.

برخودان اذعان داشت که ی.پ.گ با تمام توان خود به حملات گروه‌هایی که درصدد اشغال منطقه هستند, پاسخ می‌دهد, چراکه  آن گروه‌ها می‌خواهند آن منطقه‌ را به جایی برای ترویج تروریسم مبدل سازندتا به راحتی به دزدی و چپاول اموال مردم دست زنند. وی افزود که برهم زدن امنیت غرب کردستان برایشان خط قرمز است. در جریان درگیری‌های منطقه شیراوای عفرین تاکنون 60 عضو گروه‌های مسلح کشته شده‌اند, دهها تن زخمی و مقادیر زیادی سلاح و مهمات هم به دست ی.پ.گ افتاده است.

محمود برخودان به خبرگزاری هاوار گفت که پس از انقلاب 19 ژانویه, غرب کردستان دارای امنیت و ثبات بود و هزاران خانواده بخاطر وقوع جنگ در شهرهای حلب و روستاهای حومه آن به استان عفرین غرب کردستان کوچ اجباری کرده بودند. وی گفت که گروه‌های مسلح تبهکار نگذاشتند که مردم عفرین دمی در آرامش و امنیت موجود بسر برند. آنها همراه با رژیم بعث و برخی عوامل و قدرت‌های خارجی توطئه‌هایی پلید چیدند و به مناطقی از عفرین حمله می‌کنند. برخودان همچنین گفت که حملات کنونی در عفرین تداوم حملات به سریکانی است و هدف آن گروه‌های تبهکار هم این است که اراده خلق‌کرد را به شکست بکشانند تا در مقابل خواست آنها گردن خم کنند.

بیشتر حملات گروه‌های تبهکار و مزدور علیه روستاهای باسل, آقیب و زیارت در منطقه شیراوا صورت گرفته و بنا به گفته مرکز اطلاع‌رسانی و تأیید محمود برخودان, تاکنون 60 عضو گروه‌های مسلح تبهکار کشته و دهها تن زخمی شده‌اند. همچنین مقادیر زیادی سلاح و مهمات نظامی به دست مبارزان ی.پ.گ افتاده است.

گفتنی است که طی درگیری‌های 9 روز گذشته در منطقه شیراوا بویژه در روستای باسل, تاکنون 6 مبارز ی.پ.گ جان باخته‌اند. که دو تن از آنها زن می‌باشند.