فرانسه خواستار تحریم بیشتر ایران شد

فرانسه خواستار تحریم بیشتر ایران شد

وزیر دفاع فرانسه روز جمعه ۲۷ اردیبهشت استراتژی هسته‌ای ایران را «راهبرد طفره رفتن و پنهانکاری» نامید و گفت که ایالات متحده و اتحادیه اروپا باید «تحریم‌هایی قاطعانه» علیه ایران اعمال کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ژان ایو لو دریان که طی نطقی در یک اتاق فکر در واشینگتن سخن می‌گفت افزود: «با توجه به این‌که ایران در موضع خود انعطافی نشان نمی‌دهد، و در همین حال برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران هم در مسیر افزایش کمی و کیفی حرکت می‌کند، ما نیز مجاز هستیم تا در چارچوب رویکرد دوجانبه تحریم و گفت‌گو، فشارها بر ایران را در ماه‌های پیش‌رو افزایش دهیم.»

بنا بر این گزارش وزیر دفاع فرانسه، در ادامه با اشاره به راهبرد اتمی ایران گفت که: «برای اطمینان یافتن از عدم گسترش سلاح‌های هسته‌ای، هم‌اینک بیش از هر زمان دیگر، مسئولیت شکست دادن این راهبرد طفره‌روی و پنهانکاری بر شانه ما سنگینی می‌کند.»

آقای لو دریان افزود: «مسئولیتی که به آن اشاره کردم اِعمال تحریم‌های قاطعانه توسط ما و هم‌پیمانان آمریکایی و شرکای اروپایی‌مان [علیه ایران] را توجیه می‌سازد.»