غرب کردستان/ کنترل کامل «گرزیرو» توسط نیروهای ی.پ.گ پس

غرب کردستان/ کنترل کامل «گرزیرو» توسط نیروهای ی.پ.گ پس

فرماندهی قرارگاه مرکزی «واحدهای مدافع خلق, ی.پ.گ» طی بیانیه‌ای اعلام کرد که پس از 11 روز محاصره یک گردان ارتش رژیم سوریه در «گرزیرو», امروز 20 ژانویه مبارزانشان توانسته‌اند کنترل کامل منطقه گرزیرو را بدست خود بیاندازند.

فرماندهی قرار گاه مرکزی ی.پ.گ امروز طی بیانیه‌ای مکتوب نتایج جنگ و درگیری‌ها در گرزیرو علیه یک گردان ارتش سوریه گفت:«محاصره یک گردان نظامی رژیم سوریه در گرزیرو از 9 ژانویه آغاز شده و 5 نقطه مختلف درگیری میان مبارزان ی.پ.گ و سربازان رژیم بعثی ادامه داشت».

ی.پ.گ در ادامه خاطرنشان می‌سازد بخاطر اینکه این درگیری‌ها به کشته شدن افراد بیشتری نیانجامد, بسیار محتاطانه عمل کرده‌اند , اما بازهم این نبردها تلفاتی در برداشته است. در ادامه بیانیه خود می‌گوید:«مبارزان ی.پ.گ در 9 ژانویه محاصره گردان نظامی رژیم سوری در گرزیرو را آغاز کردند. در این منطقه در پنج نقطه مختلف درگیری روی داد که به کشته‌و زخمی‌شدن شماری از سربازان رژیم انجامید. ی.پ.گ در این محاصره تاکتیک قطع ارتباط آن گردان با خارج را اساس کار قرار داد. برای اینکه این محاصره تلفات زیادی درپی نداشته باشد, نیروهای ی.پ.گ محتاطانه برخورد کردند.».

کشته شدن فرمانده گردان رژیم در جنگ

در بیانیه ی.پ.گ آمده که در دهمین روز محاصره نیروهای رژیم, نبردی روی داد که بر اثر آن فرمانده گردان رژیم سوریه در گرزیرو به نام «محمد شاکر» کشته شد. در ادامه می‌افزاید:«پس از کشته شدن فرمانده نیروهای رژیم, سربازان آنها گروه‌گروه تسلیم مبارزان ی.پ.گ شدند. در مجموع 134 سرباز تسلیم شدند و کنترل کامل منطقه به دست نیروهای ما افتاد».

فرماندهی ی.پ.گ می‌گوید که در این درگیری ها مقادیر زیادی مهمات نظامی به دست آنها افتاده است.

ی.پ.گ این پیروزی را به خلق‌کرد تقدیم کرد

ی.پ.گ اعلام کرد که بسیاری از اعضای «حزب پیشرو» که عضو ی.پ.گ می‌باشند, تا پیروزی کامل در مبارزات درکنار نیروهای ی.پ.گ بصورت فعالانه جنگیدند.

فرماندهی قرارگاه مرکزی ی.پ.گ گفت که این پیروزی در گرزیرو را به خلق‌کرد در غرب کردستان که از نیروهایشان حمایت کرده‌اند, تقدیم می‌کند.