گرامی‌داشت روز 14 ژوئیه توسط نیروهای گریلا

گرامی‌داشت روز 14 ژوئیه توسط نیروهای گریلا

به منظور گرامی‌داشت یاد و خاطره مبارزان کردی که در روز 14 ژوئیه در زندان شهر آمد دست به اعتضاب‌غذای نامحدود زده‌بودند, در مناطق دفاعی مدیا مراسم‌هایی گسترده توسط نیروهای گریلا برگزار شد.

به مناسبت گرامی‌داشت یاد و خاطره کادرهای مبارز و پیشاهنگ حزب کارگران کردستان به نام‌های «محمد خیری دورموش, کمال پیر, عاکف یلماز و علی چیچک» که به دنبال مقاومت‌های عظیم خود در زندان شهر آمد جان خود را از دست دادند, در مناطق تحت کنترل گریلاها مراسم‌هایی مختلف برگزار شد. گریلاها نخست اقدام به برگزاری مراسم نظامی نمودند.

عباس درسیم و روهیو عفرین دو گریلایی هستند که در مصاحبه با خبرگزاری فرات, درخصوص 14 ژوئیه گفتند:

ـ عباس درسیم:«فرهنگ مقاومت, میراثی است که از الهه‌های این سرزمین برای مان به جا مانده است. این فرهنگ گاهی در شخصیت زرتشت, گاهی در شخصیت مانی , گاهی در شخصیت زیلان, روناهی , کمال و مظلوم‌ها بصورت باشکوه بروز می‌کند.

در سال 1982 حملاتی نابودگرانه علیه اراده آزادانه خلق‌کرد و موجودیت آن صورت می‌گرفت. مقاومت‌های 14 ژوئیه هم علیه این حملات نضج گرفت. در این روز و با مقاومت آن مبارزان, حقایق بسیاری روشن گشت.

در 14 ژوئیه ارزش‌های عظیمی آفریده شد. ویژگی‌های مقاومت‌‌گرانه آپوئیستی در وجود آنها خودرا نشان می‌دهد. بعنوان مثال رفیق کمال پیر می‌گوید«مقاومت زندگی است». این گفته‌ها حقایق مقاومت و رهبری را بخوبی به اثبات می‌رساند.

ـ روهیو عفرین:«در 14 ژوئیه حزب کارگران کردستان یک تاریخ نوین را خلق کرد. در آن دوره زمانی ظلم‌هایی که در حق کردها روا داشته می‌شد, در زندانها با مقاومت مبارزان روبرو شد. مقاومتی‌ بسیار عظیم صورت گرفت. شرایط زندان‌ها در سال 82 را بخوبی می‌دانیم. آن رفقا هیچ امکاناتی در دست نداشتند, حتی با سازمان خود هم رابطه‌شان قطع شده بود, اما بازهم به خط‌مشی مبارزاتی خلق‌کرد پایبند بودند. غمخوار خلق خود بودند. دشمن می‌خواست با توسل به شکنجه و خیانت, رفقا را به تسلیمیت وادارد, اما رفقا با پیشبرد مقاومت 14 ژوئیه پاسخی دندان‌شکن به آنها دادند. 14 ژوئیه به الگویی برای مقاومت‌گری‌های خلق‌کرد مبدل شد. این مقاومت امروزه هم همچنان تداوم دارد».