گروه‌های تبهکار وابسته به ارتش آزاد 700 شهروند کُرد را ربودند

گروه‌های تبهکار وابسته به ارتش آزاد 700 شهروند کُرد را ربودند

گروه‌های مسلح وابسته به ارتش آزاد در ادامه تبهکاری‌های خود در غرب کردستان, در مسیر حلب ـ عفرین 700 شهروند مدنی کُرد را ربودند و چندین خودرو و اتومبیل را دزدیدند.

یک منبع نزدیک به ارتش آزاد به خبرگزاری «هاوار» گفت که گروه‌های مسلح وابسته به ارتش آزاد بیش از 700 شهروند مدنی کرد را در مسیر حلب ـ عفرین ربوده‌اند. همچنین شمار زیادی کامیون باری را در شهرستان «دارتز» با توسل به زور با خود برده‌اند. همان منبع گفته که شهروندان ربوده شده هم‌اکنون در شهرک «ماری» حلب که تحت کنترل «گردان التوحید» است در محلی محفی نگه‌داری می‌شوند.

 همان منبع افزود که شهروندان با شکنجه‌های طاقت‌فرسا روبرو می‌شوند و وضعیت تندرستی آنها بسیار وخیم است, زیرا همه ربوده‌شدگان در یک زیرزمین بسر می‌برند و مدتی طولانی است که آب و نان به آنها داده نمی‌شود.

از سوی دیگر گفته شد که گروه‌های مسلح تبهکار چندین نفر تجار را که مواد سوختی به استان عفرین منتقل می‌کنند, ربوده و راه تجارت را بروی کردها بسته‌اند و تنها اعراب می‌توانند به تجارت بپردازند.

همچنین یک راننده کورد از طریق تماس تلفنی به خبرگزاری هاوار گفته که 2 دستگاه اتوبوس او را که از لبنان به عفرین بازگشته, همراه با مسافرانش ربوده و در دارتز نگهداری می‌شوند. همان گروه 6 کامیون حمل بنزین را در دارتز با توسل به زور برده‌اند.