حاتم اوغللاری: استراتژی آشتی شهر را به قوی‌تر خواهیم کرد

تولای حاتم‌ اوغللاری، ریاست مشترک حزب‌ دَم پارتی در کوجالی سخنرانی کرد و اعلام نمود حزب آن‌ها همچنان یک حزب مهم است و گفت: «استراتژی آشتی شهر را در ترکیه به قوی‌ترین شکل اجرا خواهیم کرد.»

حزب برابری و دمکراسی خلق‌ها (د‌َم پارتی) در کوجالی کنگره برگزار کرد. تولای حاتم‌ اوغللاری، ریاست مشترک حزب‌ دَم پارتی در این کنگره شرکت کرد.

حاتم‌ اوغللاری در بین سخنانش به حملات اسرائیل به فلسطین اشاره کرد و گفت در کنار خلق فلسطین هستیم زیرا همان چیز که در فلسطین رخ می‌دهد در روژآوا نیز رخ می‌دهد. تاکید کرد که این حکومت با خلق کورد دشمنی می‌کند، نمی‌خواهد کورد در روژآوا دارای موقعیت و جایگاه مشخصی باشد، اگر می‌خواهند ضامن راه‌حل مشکل فلسطین شوند، بیایند و مسئله‌ی کورد را در هر چهار بخش کوردستان را حل نمایند.

حاتم‌ اوغللاری به انزوای امرالی اشاره کرد و‌ اعلام کرد که برای رفع انزوا و آزادی جسمانی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان، در ۱۰۶ زندان اعتصاب غذا آغاز شده است، خانواده‌ها نیز برای حمایت از اعتصاب غذای زندانیان تحصن برای عدالت را آغاز کرده‌اند، به تحصن برای عدالت درود فرستاد و از این تحصن حمایت کرد.

تاکید کرد به عنوان دَم پارتی، آزادی و برابری زنان و حقوق کارگران و زحمتکشان حفاظت می‌کنیم، حق زبان مادری خلق‌ها به ویژه خلق کورد دفاع می‌کنیم.

حاتم اوغللاری به این اشاره کرد که یکی از تصمیمات مهم مجلس حزب، آرامش شهر است و گفت: «استراتژی آشتی شهر را در ترکیه به قوی‌ترین شکل اجرا خواهیم کرد. می‌خواهیم چه بگوییم؟ زمانی که درباره‌ی‌ آرامش شهر سخن می‌گوییم، در مورد تمامی پویایی‌های شهر سخن می‌گوییم. در مورد تمامی نیروهای دمکراتیک کوجالی سخن می‌گوییم. در مورد فرمولی سخن می‌گوییم که سازمان‌های توده‌ای دمکراتیک و سازمان‌های مدنی و انجمن‌های منطقه‌ای و جنبش زنان و جوانان و مدافعین حقوق بشر ‌‌و تمامی اعتقادات را نمایندگی نماییم، تا این‌که در اداره‌ی محلی شهر، به اراده‌ی آن‌ها در اداره‌ی شهر مد نظر گرفته شود.»

در پایان حاتم‌ اوغللاری تاکید نمود، شهرداری‌ها را از دست قیوم‌ها درخواهند آورد و خلق خود را اداره خواهد نمود.