حمله به پلیس ترکیه در شمال کردستان؛ 3 تن زخمی

حمله به پلیس ترکیه در شمال کردستان؛ 3 تن زخمی

در محله «ینی‌شهر» و «فسکایا» در شهر «آمد» شمال کردستان تظاهراتی صورت گرفت و با استفاده از نارنجک صوتی علیه مأموران گشت پلیس ترکیه حمله‌ای صورت گرفت. بر اثر این حمله جوانان کرد, 3 مأمور پلیس ترک زخمی شدند.

بنا به گزارش‌های رسیده, شب گذشته, در محلات «ینی‌شهر و فسکایا» در شهر «آمد» شمال کردستان با استفاده از نارنجک صوتی حمله‌ای صورت گرفت. گفته می‌شود که قبل از این رویداد در محله فسکایا یک راهپیمایی برگزار شده بود که پلیس به شهروندان کرد با گاز اشکاور حمله کرده بود. همزمان با سررسیدن خودروی گشت پلیس ترکیه, 5 نارنجک صوتی بسوی آنها پرتاب شد که منجر به زخمی شدن 3 تن از مأموران شد.

همچنین پس از این انفجارها, شمار زیادی پلیس با استفاده از خودروی زرهی به محل رویداد رسیدند و با استفاده از گازاشکاور به تظاهر‌کنندگان کرد حمله کردند. تظاهرکنندگان نزدیک یک ساعت با پلیس به زدوخورد پرداختند. گفته می‌شود که گاهی پلیس از گلوله‌های حقیقی استفاده و اقدام به تیراندازی هوایی کرده. این تظاهرات جهت گرامیداشت یاد گریلا «خبات رودوی» صورت گرفته است.