حمله هوایی اسرائیل به منطقه سینا مصر و کشته شدن پنج فرد مسلح

حمله هوایی اسرائیل به منطقه سینا مصر و کشته شدن پنج فرد مسلح

منابع امنیتی از حمله هوایی شب گذشته یک پهپاد اسرائیلی به پایگاه موشک‌های نصب شده در سینا مصر و کشته شدن پنج نفر از افراد مسلح خبر دادند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع امنیتی از کشته شدن شماری از افراد مسلح در منطقه سینا مصر بر اثر حمله هوایی شب گذشته هواپیما اسرائیلی خبر داد.

به گفته این منابع امنیتی، افراد مسلح در حال آماده سازی موشک برای شلیک به اسرائیل بودند که بر اثر حمله هوایی جنگنده های اسرائیل کشته شدند.

از سوی دیگر، منابع نظامی مصر از انفجار مهیبی در شهر رفح مصر در نزدیکی مرزهای اسرائیلی در گذرگاه کرم ابوسالم خبر دادند.

این منابع نظامی همچنین اعلام کردند که هواپیمای بدون سرنشین اسرائیل شب گذشته پایگاه موشک های نصب شده در رفح مصر را مورد هدف قرار داد و در این حمله هوایی دست کم پنج نفر از عناصر "جهادی" کشته شدند.

مسئولان اسرائیلی روز گذشته ساعاتی قبل از این حمله هوایی اعلام کردند که فرودگاه "ایلات" در نزدیکی سینا مصر تا اطلاع ثانوی بسته است و روزنامه "یدیعوت آحارانوت" نیز گزارش داد که این فرودگاه به درخواست ارتش اسرائیل بسته شد.

اما برخی منابع خبری رژیم صهیونیستی دلیل بسته شدن این فرودگاه را ناآرامی های سینا در پی عزل مرسی اعلام کردند.