HPG: در نبردهای لیجه 3 سرباز ارتش کشته شدند

HPG: در نبردهای لیجه 3 سرباز ارتش کشته شدند

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق (HPG)، در رابطه با جنگ و درگیری‌های منطقه لیجه از توابع استان آمد، اطلاعیه‌ای را منتشر کرد. در این اطلاعیه آمده است که در نتیجه عملیات نیروهای گریلا علیه سربازن ارتش ترکیه،‌ 3 تن از سربازان ارتش کشته شده و یک خودروی نظامی نیز منهدم شد.

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق در اطلاعیه‌ انتشاری خود اظهار داشت که در تاریخ 17 ژوئیه نیروهای گریلا در ساعت 14:00 به وقت محلی علیه یک خودروی زرهی ارتش ترکیه در منطقه لیجه از توابع آمد، عملیاتی را انجام داده‌اند. در نتیجه این عملیات خودرو به تمامی منهدم شده، 3 سرباز کشته شده و شمار زیادی از سربازان نیز زخمی شدند. در ادامه ذکر شده: "ارتش ترکیه بعد از این عملیات بار دیگر مناطق کوهستانی روستاهای سیس، جینک و حسینک را بمباران کرده‌اند. در نتیجه این بمباران در منطقه آتش سوزی روی داده است و این آتش سوزی در منطقه همچنان ادامه دارد".

در ادامه این اطلاعیه ذکر شده است: "در تاریخ 18 ژوئیه در ساعت 04:00، ارتش ترکیه در مناطق لیجه و حزرو از توابع استان آمد حملات نظامی گسترده‌ای را آغاز کرده است. در همان روز در منطقه آنتاک میان نیروهای گریلا و سربازان ارتش ترکیه درگیری روی داده است. هنوز شمار سربازان کشته و زخمی ارتش ترکیه،‌توسط نیروهای گریلا مشخص نشده است. ارتش ترکیه بعد از این نبرد تمامی منطقه را بمباران کرده است، در نتیجه این بمباران در مناطق جنگلی آتش سوزی روی داده است. و این آتش سوزی همچنان در منطقه ادامه دارد".

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق در ادامه بیان داشت که در تاریخ 17 ژوئیه،‌ارتش ترکیه در مناطق شهید کندال از توابع آمد، همچنین روستاهای سیس و درخوست از توابع شهر لیجه حملات نظامی گسترده‌ای را آغاز کرده است. در ادامه اطلاعیه ذکر شده است: "این حملات ارتش در منطقه با بمباران شدید منطقه آغاز شده است. در نتیجه بمباران آتش سوزی در منطقه روی داده است و اهالی منطقه درصدد خاموش کردن آتش به منطقه آمدند، اما ارتش ترکیه در ساعت 06:00 الی 07:00 مناطق را بار دیگر بمباران کرده است".