هشدار جنبش جامعه دموکراتیک به برخی نیروها بخاطر سوءاستفاده از مقاومت‌مردمی

هشدار جنبش جامعه دموکراتیک به برخی نیروها بخاطر سوءاستفاده از مقاومت‌مردمی

«جنبش جامعه دموکراتیک, TEV-DEM» گفت نباید هیچ قدرت و نیرویی از مقاومت خلق‌کرد در غرب کردستان سوء استفاده کنند و از برخی جناح‌های کردها که همپیمانی‌هایی پنهانی تشکیل می‌دهند, خواست که از این عملکردهایشان دست بردارند.

جنبش جامعه دموکراتیک در این مورد بیانیه‌ای مکتوب صادر کرد. بیانیه چنین است:

«حملات گروه‌های مسلح که از 16 ژولای آغاز شده بود, همچنان ادامه دارد. با این حملات درصددند سیستمی خودمدیریتی و مدل حیات آزاد میان اقشار و تشکل‌های غرب کردستان به میان آمده را به شکست بکشانند. اما تشکل‌های کردها, اعراب, چچن‌ها, سریانی‌ها و ارامنه این حملات را پاسخ دادند و با آن مخالفت کردند. ثابت کردند که حیات مشترک در این منطقه ریشه‌ای تاریخی دارد و هیچ کس نمی‌تواند آن را از میان بردارد. بویژه مقاومت‌های نیروهای ی.پ.گ/ی.پ.ژ قابل تحسین است. این مقاومت, دستاوردهای تاریخی زیادی حاصل نمود. لذا ما بار دیگر از این مقاومت تاریخی اعلام حمایت می‌کنیم.

از همه نیروها و سازمان‌های اجتماعی دیگر دعوت می‌کنیم که نقش خود در این مقاومت را ایفا کنند. همچنین از همه نیروهای کردی که با سوء استفاده از مقاومت مردمی درصد انجام برخی اقدامات بوده و همپیمانی‌های پنهاتی تشکیل می‌دهند می‌خواهیم که از آن عملکردهایشان دست بردارند. بهترین راه حل این است که پیرو تصمیمات شورای عالی کورد عمل کنند زیرا, مشروعترین نماینده خلق‌کرد آن شورا است.

همچنین از همه نیروهایی که از گروه‌های مسلح سوری که به محلات کردنشین شیخ‌مقصود و اشرفیه حلب حمله می‌کنند, پشتیبانی می‌نمایند و در قتل‌عام مردم دست دارند, می‌خواهیم که به دشمنان انقلاب خدمت نکنند.

ما بر نیرومندسازی سازماندهی و پیشبرد سیستم خودمدیریتی و فعالیت‌های شورای عالی ادامه می‌دهیم. تلاش می‌کنیم که حکومت موقت که همه ملت‌ها و اقشار آن جای گیرند را مصرانه تحقق بخشیم».