هیئت امرالی با وزارت دادگستری دیدار خواهد کرد
پروین بولدان، عضو هیئت امرالی دم پارتی، اعلام کرد که آنها در هفته آینده برای طی مراحل قانونی، درخواست دیدار با وزارت دادگستری خواهند کرد.
پروین بولدان، عضو هیئت امرالی دم پارتی، اعلام کرد که آنها در هفته آینده برای طی مراحل قانونی، درخواست دیدار با وزارت دادگستری خواهند کرد.
هیئت امرالی حزب برابری و دموکراسی و خلقها (دم پارتی) پس از ۱۳ سال در بِشتپه با رئیس جمهور اردوغان دیدار کرد. اردوغان، ابراهیم کالن، رئیس سازمان استخبارات دولت ترکیه (میت) و اَفکان آلا، معاون رئیس کل حزب عدالت و توسعه (آکپ) نیز در این دیدار حضور داشتند. این دیدار تاریخی که از سوی هیئت امرالی توسط پروین بولدان و سری ثریا اوندر صورت گرفت، حدود ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه به طول انجامید.
پروین بولدان در مصاحبه با تلویزیون مدیا هابَر اظهار داشت که پس از این دیدار، روند تسریع خواهد شد و آنها به دیدارهای خود با احزاب سیاسی ادامه خواهند داد. پروین بولدان اعلام کرد که برای اعلام (نتیجه) دیدار ۱۰ آوریل به امرالی خواهند رفت.
پروین بولدان همچنین اظهار داشت که برای تبدیل این روند به یک مبنای حقوقی، آنها در هفته آینده درخواست دیدار با وزارت دادگستری خواهند کرد. پروین بولدان گفت: «برای پیشرفت روند، به ویژه در مورد حق امید، باید گامهای قانونی برداشته شود. به نظر من، در آینده نزدیک در این زمینهها گامهایی برداشته خواهد شد. تا زمانی که مجلس مسئولیت را بر عهده نگیرد، روند با مشکل مواجه خواهد شد. ما در هفته آینده با وزارت دادگستری در مورد گامهای قانونی دیدار خواهیم کرد. در این دیدار، در مورد اینکه کدام قانون باید تغییر کند و به چه قوانینی نیاز است، بحث خواهد شد. نظرات در مورد گامهایی که باید برداشته شود، به اشتراک گذاشته خواهد شد. برای تصویب این قوانین، دیدارها ادامه خواهد یافت.»