حزب شیوعی کردستان: ی.پ.گ تنها نیروی مشروع تشکلهای غرب کردستان است
حزب شیوعی کردستان: ی.پ.گ تنها نیروی مشروع تشکلهای غرب کردستان است
حزب شیوعی کردستان: ی.پ.گ تنها نیروی مشروع تشکلهای غرب کردستان است
حزب شیوعی کردستان در مورد وقایع اخیر شهر «عامود» غرب کردستان بیانیهای صادر کرد و از خلق کرد خواست که آرامش و امنیت در غرب کردستان را برقرار سازند. همچنین در بیانیه آمده که به هیچ وجه قابل قبول نیست که 2 نیروی نظامی در غرب کردستان حضور داشته باشد و نیروی ی.پ.گ تنها نیروی دفاعی مشروع برای همه تشکلهای غرب کردستان است.
در ادامه بیانیه حزب نامبرده آمده نیروهایی که دشمن مبارزات ملتکرد هستند, طی توطئهای پلید در صدد برآمدند که از وجود برخی کردهای خائن استفاده کرده و راه را بر جنگی داخلی در مناطق کردنشین هموار میسازند».
در بیانیه آمده که حزب شیوعی کردستان به هیچ وجه جنگ داخلی را نمیپذیرد و برای اتحاد ملت کرد از تمام توان خود استفاده مینماید. در ادامه میافزاید:«ما به هیچ وجه نمیپذیریم که افراد و جناحهایی وجود 2 نیروی نظامی را بر غرب کردستان تحمیل کنند. نمایندگان همه تشکلها و سازمانهای غرب کردستان در داخل نیروی ی.پ.گ جای میگیرند و ی.پ.گ هم دفاع و محافظت از تمامی اقشار جامعه را برعهده گرفته است».
حزب شیوعی کردستان در خاتمه بیانیه خود از ملتکرد در غرب کردستان میخواهد که علیه توطئهها و آشوبگریهای دشمنان هوشیار و آگاه باشند.