«جبهه النصر» از رساندن کمک‌ها به شهر حلب ممانعت می‌کند

«جبهه النصر» از رساندن کمک‌ها به شهر حلب ممانعت می‌کند

گروه مسلح «جبهه النصر» مسیر میان شهرستان «سریکانی» و «کوبانی» را بسته و اجازه نمی دهد کمک‌های بشردوستانه غذایی که «شورای عالی کرد» برای پناهندگان «عفرین» و «کوبانی» تحویل گرفته, به آن شهرها منتقل کند.
گروه مسلح «جبهه النصر» خود را جزو ارتش آزاد سوریه می‌داند. این گروه مسلح پس از خاتمه جنگ در شهر «سریکانی» غرب کردستان و گذشته مدتی در آرامش, بازهم به اقدامات خصمانه دست می‌زند. بنا به گزارش منابع محلی, امروز «شورای عالی کرد» خواست 10 کامیون کمک بشردوستانه را برای آوارگانی که از ملت‌های جدابوده و از حلب به عفرین و کوبانی آمده‌اند, بفرستد. گروه مسلح «النصر» که جزو مخالفان سوری است, مسیر میان شهرستان «سریکانی» و «کوبانی» در غرب کردستان را بسته و اجازه نمی‌دهد این کمک‌های بشردوستانه به آوارگانی که از حلب آمده‌اند برسد.
مشخص شد که مدتی است گروه مسلح «جبهه النصر» در منطقه «تل‌خلف» نیروهایش را گردهم می‌آورد و برای حمله به سریکانی آماده می‌شود.
همچنین یک منبع وابسته به «واحدهای مدافع خلق, ی.پ.گ» هم اذعان داشت که ی.پ.گ نیروهای خود را مجددا در محلات شهر مستقر ساخته و برای رویارویی با هرگونه وضعیت اضطراری در آماده‌باش بسر می‌برد.