جمع‌آوری 200 هزار امضا در عفرین برای آزادی اوجالان

جمع‌آوری 200 هزار امضا در عفرین برای آزادی اوجالان

در ادامه کمپین بین‌المللی جمع‌آوری امضا برای «آزادی رهبر ملت‌کرد,عبدالله اوجالان» در شهر عفرین 200 هزار امضا جمع‌آوری شد.

کمیته راه‌اندازی کمپین «آزادی اوجالان» در این موردکنفرانسی خبری در عفرین برگزار کرد. این کمیته اعلام کرد که در شهر عفرین و 7 شهرستان وابسته به آن مراکزی برای جمع‌آوری امضا دایرکرده‌اند و بسیاری سازمان‌ها , احزاب سیاسی و خلق‌های مختلف و اقشار در آن کمپین سهیم شده‌اند.

کمیته راه‌انداز کمپین اذعان داشت که هدف آنها جمع‌آوری 400 هزار امضا بود, اما بخاطر وضعیت جنگ و درگیری در مناطق عفرین و حملات مداوم گروه‌های مسلح تبهکار به کردها, هنوز نتوانسته‌اند این تعداد امضا جمع‌آوری کنند.

کمیته نامبرده در خاتمه گفت که کمپین امضا در مناطق مختلف عفرین ادامه دارد و تاکنون 200 هزار امضا جمع‌آوری کرده‌اند.