جماعت «گولن» ترکیه نوجوانان را برای جنگ در سوریه می‌فرستد

جماعت «گولن» ترکیه نوجوانان را برای جنگ در سوریه می‌فرستد

در جریان درگیری‌ها در شهرستان «گری‌سپی(تل‌ابیض)» بازهم مدارک شناسایی چندین شهروند ترکیه‌ای ضبط شد. اما اینبار این مدارکی متعلق به یک نوجوان کم‌سن‌و سال که توسط «فرقه گولن» ترکیه به سوریه روانه شده, یافت شد. از یادداشت‌هایی که در دفتری همراه مدارک شناسایی یافت شد, مشخص می‌شود که «جماعت گولن» کودکان و نوجوانان را با چه راهکارهایی آموزش و به جنگ می‌فرستد.

در شهرستان گری‌سپی غرب کردستان به مدت 20 روز است که میان نیروهای ی.پ.گ و گروه‌های تبهکار القاعده و جبهه‌النصر درگیری روی می‌دهد که بازهم مبارزان ی.پ.گ مدارک شناسایی چندین شهروند اهل ترکیه را ضبط کردند. این مدارک در روز 5 آگوست و پس از خاتمه درگیری میان نیروهای ی.پ.گ و گروه‌های تبهکار در روستای سوسیک و در حین آزادسازی آن روستا یافت شد.

یکی از مدارک شناسایی متعلق به نوجوانی کم‌سن و سال به نام «علی سانجار» اهل روستای «بورچاک‌لی» شهرستان «گرگر» از توابع شهر «سمسور» شمال کردستان ـ ترکیه است. سانجار تازه به 17 سالگی پا گذاشته است.

گذشته از این مدارک شناسایی, پلاکاردی با خط عربی یافت شده که روی آن نوشته «لاالله الا‌الله محمد رسول‌الله جبهه اسلامی کُرد». همچنین دفتری کوچک یافت شده که در آن آموزش نظامی سلاح , زبان عربی و دروس دینی در آن یاداشت شده است که روی آن به نام جماعت اشاره شده است.

در این دفتر همچنین شماره تلفن‌های مادر, پدر و دیگر اعضای خانواده سانجار نوجوان, نوشته شده است.

آموزش‌های جماعت

مسئله جالب توجه در این دفتریادداشت, دروس آموزشی جماعت است. بنا به یادداشت‌های موجود, افرادی که به دام این جماعت می‌افتند, به شیوه‌ای فریبنده آموزش داده و به آنها گفته می‌شود «هیچ‌کس بدون جماعت توان تداوم حیات را ندارد» و این شعارها را ملکه ذهن آنها می‌سازند. در یادداشت‌های آموزشی همچنین آمده که تنها یک حقیقت وجود دارد و آن «جماعت» است.

در یکی از دفترها هم در مورد جماعت نوشته شده:«جماعت دارای نظم و ترتیب و اوامر نظامی است. هر انسانی بخواهد حقیقا اسلامی باشد, باید در یکی از جماعات عضو شود. وجود جماعت در همه جا یک ضرورت است. تنها در مسئله جنگ با خدا به جماعت نیاز نیست.»

در درگیری‌های شهر سریکانی هم پیشتر شمار زیادی مدارک شناسایی متعلق به افراد اهل ترکیه , آمریکا, مصر, تونس, و لیبی بدست نیروهای ی.پ.گ افتاده بود.