جمعیت حقوق بشر در رابطه با خدیجه اوناران تجمعی انجام داد

کمیسیون زندان‌های شاخه استانبول جمعیت حقوق بشر (ÎHD) برای آزادی عضو زندانی خود خدیجه اوناران و پایان یافتن فشارها علیه مدافعین حقوق بشر، درخواست‌هایی به زندان‌ها ارسال کرد.

کمیسیون زندان‌های شاخه استانبول جمعیت حقوق بشر (ÎHD)، به کمپین خود برای ارسال پول به عضو این جمعیت خدیجه اوناران که به اتهام «تأمین مالی سازمان» و به دلیل ارسال پول به حبس محکوم شده است، ادامه می‌دهد. در این راستا تجمعی در مقابل ساختمان شاخه استانبول جمعیت حقوق بشر انجام شد و تجمع‌کنندگان بنری حاوی نوشته «فشارهای قضایی علیه مدافعین حقوق بشر را پایان دهید. خدیجه اوناران تنها نیست» در دست گرفتند. پس از پایان تجمع،  برای اطلاع از سرنوشت کمک‌های مالی که برای خدیجه اوناران ارسال شده است، درخواست‌هایی به چندین زندان فرستاده شد.

در بیانیه‌ای که گولسَرَن یولَری، رئیس مشترک شاخه استانبول جمعیت حقوق بشر قرائت کرد، ضمن تاکید بر تداوم مبارزه برای لغو حکم صادر شده علیه خدیجه اوناران، اعلام شد که آنان برای مدیریت زندان‌های زنان العزیز، گَبزه، ادیرنه، شاکران، تَکیرداغ و مرمره نامه خواهند فرستاد و خواستار روشن شدن سرنوشت کمک‌های ارسال شده به زندانیان خواهند شد و پاسخ مدیریت زندان‌ها را با افکار عمومی به اشتراک خواهد گذاشت.»

پس از پایان تجمع برای مدیریت زندان‌ها درخواست‌ ارسال شد.