جوانان کرد در استراسبورگ برای اوجالان امضا جمع‌آوری کردند

جوانان کرد در استراسبورگ برای اوجالان امضا جمع‌آوری کردند

کمپین جمع‌آوری امضا برای آزادی رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان در عرصه بین‌المللی ادامه دارد. جوانان کرد مقیم شهر استراسبورگ فرانسه در این کمپین مشارکت کرده و صدها امضا جمع‌آوری کردند.

در کمپینی که از سوی «کمیته آزادی برای اوجالان» راه‌اندازی شد, جوانان کرد در میدان «پلاس‌کلیبر» شهر استراسبورگ مرکزی دایر و امضا جمع‌آوری کردند. جوانان کرد درخصوص وضعیت کنونی اوجالان در امرالی و مسئله کرد, بیانیه‌ها و بروشورهایی میان شهروندان پخش کردند.

این اقدام جوانان با استقبال گرم شهروندان استراسبورگ قرار گرفته و ساعت‌ها ادامه یافت. جوانان صدها امضا جمع‌آوری کردند. جوانان همچنین تأکید کردند که شهروندان استراسبورگ بر حقانیت مبارزات خلق‌کرد تأکید کردند. جوانان گفتند این فعالیت آنها همچنان ادامه خواهد یافت.

در ادامه این کمپین, در مناطق «آلساس و لورین» که شهرهای استراسبورگ, مولهاوس, متز و نانسی در آن قرار دارند, صدها امضا جمع‌آوری شد. این کمپین همچنان در چندین شهر ادامه دارد.