جوانان شهر دیگر تحویل مبارزان ی.پ.گ به ترکیه را محکوم ساخت

جوانان شهر دیگر تحویل مبارزان ی.پ.گ به ترکیه را محکوم ساخت

جنبش جوانان انقلابی گروه مزدور وابسته به «حزب آزادی» با سرکردگی «مصطفی جوما» را  که دو تن از مبارزان «واحدهای مدافع خلق‌, ی.پ.گ» را تحویل دولت ترکیه داد, طی برگزاری یک راهپیمایی باشکوه, محکوم ساختند.

جوانان کرد در میدان «آزادی» شهر دیرکا حمکو تجمع کرده و دست به راهپیمایی زدند. آنها درحالی که مشعل‌, پرچم شورای عالی و پوسترهای رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان را حمل می‌کردند, شعارهایی در حمایت از نیروی ی.پ.گ سردادند و اقدام حزب آزادی مبنی بر تحویل دو تن از مبارزات ی.پ.گ به دولت ترکیه را «خیانت» نامیدند. راهپیمایان تا مقابل آکادمی آموزشی جوانان انقلابی به راهپیمایی خود ادامه دادند. «هارون دیرک» پس از تجمع جوانان مقابل آکادمی ,طی سخنانی تحویل دادن مبارزان ی.پ.گ به دولت ترکیه را خیانت به ارزش‌های خلق‌کرد عنوان کرد. وی تصریح کرد که تا به آخر به راه شهدای آزادی و مبارزات خلق‌کرد, پایبند خواهند ماند.

چندی پیش هیأتی از ی.پ.گ برای مذاکره با اعضای حزب آزادی در روستای برج‌عبدالو رفت, اما دو تن از آنها توسط آن گروه ربوده شد و پس از چند روز به ترکیه تحویل دادند. این اقدام حزب آزادی که خود را بخشی از ارتش آزاد سوریه می‌داند, توسط خلق‌کرد در غرب کردستان مورد لعنت و انزجار قرار گرفته و محکوم گردانده شد.