KCK: در مقابل سرکوبگریهای فاشیستها سکوت نخواهیم کرد
KCK: در مقابل سرکوبگریهای فاشیستها سکوت نخواهیم کرد
KCK: در مقابل سرکوبگریهای فاشیستها سکوت نخواهیم کرد
ریاست شورای رهبری «کنفدرالیسم جوامع کردستان, ک.ج.ک» نسبت به وحشیگری ارتش ترکیه در لیجه و سرکوب تظاهرکنندگان معترض واکنش شدید نشان داد و گفت:«باید حاکمیت حزب آ.ک.پ بخوبی بداند که خلقکرد هیچگاه در مقابل سیاستهای انکار و امحا و تسلیمپذیر دولت ترک سکوت نخواهد کرد. ما در قبال سرکوبگری فاشیستی علیه خلقمان سکوت نخواهیم کرد».
ریاست شورای رهبری ک.ج.ک به کشتار و سرکوب کردها در لیجه واکنش نشان داد و در بیانیه خود میگوید که ارتش به سرکوب کردها پرداخته و تأکید میکند که علیه این سرکوبگریها سکوت نخواهند کرد. همچنین از خلقکرد خواست که در همه مناطق به گسترش قیام دموکراتیک و سیاسی مشروع دست زند.
در بیانیه ک.ج.ک آمده:
«حاکمیت آ.ک.پ که میبایست در مرحله دوم چارهیابی دموکراتیک گامهایی عملی مثبت بردارد, با حملات اخیر به مردم به اقداماتی دست میزند که اعتماد را از میان میبرد و موجب تردید و نگرانی همگان میشود. بجای اینکه در راستای پیشبرد صلح گامهایی بردارد, به اقداماتی اشتباه دست زده و اظهاراتشان ناامید کننده میباشد. احداث پایگاههای جدید نظامی, سدسازیها و ترویج سیستم مزدوری محلی در مرحله چارهیابی دموکراتیک, طبیعتا بر نگرانیها و شکو تردیدهای اقشار مختلف جامعه دامن میزند.
خلق کرد برای مخالفت با احداث پایگاههای نظامی جدید نارضایتی شدید نشان داد. این نارضایتیها برحق میباشد و مواضع کردها نشان میدهد که تا چه اندازه از روند چارهیابی دموکراتیک حمایت میکند و برای موفقیت آن تا چه اندازه مصمم است. اگر واقعا دولت آ.ک.پ جانبدار چارهیابی صلحجویانه و دموکراتیک است, باید دست از احداث پایگاهای نظامی جدید, سدسازیها و ترویج سیستم مزدوری محلی(جردوانی) بردارد. حاکمیتی که تحمل نارضایتیهای دموکراتیک مردمی را ندارد, آنگاه چگونه میخواهد روند صلح را پیشبرد دهد! آیا سیاست دموکراتیک چیزی جز راهپیمایی و گردهماییهای دموکراتیک است؟ ذهنیتی که در لیجه موجب قتل جوان کرد, مدنی یلدرم شد و ادهم ساریسولوک را در آنکارا به کام مرگ فرستاد, همان ذهنیت نیست.
با سیاستهای خصمانه همانند آنچه در لیجه روی داد, روند صلح پیشبرد نمییابد. بدون شک خلق کرد که سیسال است قهرمانانه فرزندانش را تقدیم آزادی و مبارزه کرده, بخوبی میداند که چگونه از خود دفاع کند.»
ک.ج.ک در ادامه گفت مدنی یلدرم در حمله نظامیان ترک به «شهادت» رسید و ده شهروند دیگر هم زخمی شدند, لذا باید تمامی خلق کرد بویژه خلقمان در شهر آمد با این سرکوبگریهای حاکمیت آ.ک.پ که به سطحی از کشتار مردم رسیده, مبارزه کند و به ارتقای مبارزات سیاسی دموکراتیک خود دست زند.
ک.ج.ک در خاتمه میافزاید:«20 سال پیش در مادماک 34 روشنفکر, نویسنده و هنرمند گرانقدر از سوی نیروهای دولت ترکیه به شیوهای وحشیانه قتلعام شدند. این قتلعام, قتلعام جامعه علویان بود. ما باردیگر قتلعام سیواس ـ مادماک را محکوم میسازیم. »