خبر تکمیلی- KCK: حسین آیگون امروز آزاد خواهد شد

خبر تکمیلی- KCK: حسین آیگون امروز آزاد خواهد شد

ریاست شورای رهبری کنفدرالیزم جوامع کردستان بیان داشت که از اینکه تحقیقات به اتمام رسید،‌ حسین آیگون نماینده حزب جمهوری‌خواه خلق در مجلس ترکیه که توسط نیروهای گریلا در منطقه درسیم بازداشت شده بود،‌آزاد خواهد شد.

ریاست شورای رهبری کنفدرالیزم جوامع کردستان به مناسبت 28امین سالگرد آغاز مبارزات مسلحانه 15 آگوست 1984 بیانیه‌ای را منتشر ساخت. KCK در این بیانیه خود پیام‌های مهمی در رابطه با حسین آیگون نماینده حزب جمهوری‌خواه خلق در مجلس ترکیه که 12 آگوست توسط نیروهای گریلا بازداشت شد،را منتشر ساخت. KCK با شاره به شرایطی که اکنون گریلا در آن قرار دارد گفت که ارتش ترک در شمزینان با شکست مواجه شده است و در ادامه گفت:‌ "تا زمانی که حکومت استعمارگری به مانند حزب عدالت و توسعه وجود داشته باشد، نه تنها ملت کرد بلکه ملت ترکیه نمی‌توانند خود را به آینده‌ای آزاد، برابر و دموکراتیک برسانند".

KCK در ادامه گفت:‌"در شخص رهبر آپو، جشن آزادی ملی، ایستادگی و رهایی 15 آگوست را به همه تبریک می‌گوییم. 28 سال قبل در چنین روزی در کردستان، گام عظیمی علیه بردگی، ظلم و ستم در اروح و شمزینان برداشته شد".

در این پیام اظهار شده است که گام تاریخی 15 آگوست در مقابل سیاست‌های انکار و نابودی که علیه ملت کرد تحمیل می‌شد، صحفه تازه‌ای را در تاریخ کرد آغاز کرد،‌در ادامه گفت شد:‌"در منطقه اروح به فرماندهی رفیق عگید و اردال و در شمزینان نیز به فرماندهی علی بیبرچاوک و مصطفی، ارتش استعمارگر ترک مورد هدف قرار گرفته است. خلق کرد برای اولین بار به همراه رهبری خود و نیروی سازماندهی خود قیام کرد. آن هم درک ملی، میلاد و رهایی ملی بود.

پرچم ایستادگی و مقاومت که در زندان‌ توسط مظلوم، کمال، خیری و فرهادها برافراشته شد،‌ با آغاز مبارزات 15 آگوست، برفراز قله کردستان به اهتزاز درآمد".

ارتش استعمارگر قادر به خروج از سنگرهای خود نیست

در ادامه این پیام ذکر شد:‌"در 28امین سالروز آغاز مبارزات در منطقه دهی و شمزینان،‌ امروز در مناطق شمزینان و بوتان که پر است از داستان‌های مبارزه و قهرمانی،‌ گام اخراج ارتش استعمارگر از میهنمان برداشته می‌شود. در تاریخ مبارزاتمان،‌ حاکمیت کامل بر مناطق انجام می‌گیرد. دیگر مناطق آزاد حفاظتی میدیا به سوی شمال کردستان در حال گسترش است. عملیات و حمله انقلابی که در 23 ژوئیه در مناطق شمزینان و زاگروس آغاز شده است،‌ ارتش استعمارگر ترک را در چنین شرایطی قرار داده است که دیگر قادر به خروج از سنگرهای خود نیستند،‌و ضربات مهلکی بر آن وارد شده است. اکاذیب نخست وزیر اردوغان که با جدیت‌های دولت در تضاد می‌باشد و دروغ‌های آنها، قادر به مخفی کردن حقایق نیستند".

ارتش ترکیه در شمزینان با شکست مواجه شده است

KCK در این پیام خود ذکر کرده است:‌" اکنون دولت ترکیه در منطقه شمزینان با شکست مواجه شده است. گریلا با این عملیات‌های انقلابی به استقبال گرامی داشت 28امین سالروز 15 آگوست می‌روند". شورای رهبری کنفدرالیزم جوامع کردستان در ادامه پیام خود اظهار داشت: "در چارچوب عملیات‌های انقلابی، نیروهای گریلا یک نماینده مجلس ترکیه به نام حسین آیگون را بازداشت کرده‌اند. جمیل چیچک رئیس مجلس ترک، دستگیری 9 نماینده کرد در مجلس ترکیه را به عنوان بی‌احترامی به اراده و خواست خلق نمی‌بیند،‌اما بازداشت یک نماینده مجلس توسط نیروهای گریلا را به عنوان بی‌حرمتی به اراده ملت عنوان می‌کند. این نماینده بعد از بررسی برخی امور حقوقی آزاد خواهد شد".

KCK در ادامه بیان داشت:‌ "ملت کرد در غرب کردستان حقوق مشروع خود را تقریبا بدست آورده است. اهداف و نیات پلید دولت حزب عدالت و توسعه، هیچگاه عملی نخواهد شد. بلکه بلعکس، آزادی در غرب کردستان، به همراه خود آزادی رهبر آپو در شمال کردستان و فرصتی برای آزادی خلق کرد فراهم خواهد آورد".

در این پیام خطاب به جوانان و خلق کرد بیان شده:‌"جوانان کردستان بایستی نقش انقلابی خود را هرچه بیشتر امروز عملی سازند. بایستی هر روز میدان‌ها را به عرصه مبارزه و ایستادگی مبدل سازند.

زنان میهن دوست کردستان نیز که در راه مبارزات آزادی بیشترین زحمات را متحمل شده و پیش‌آهنگی انقلاب را انجام داده‌اند،‌ بایستی با روح شهید بسه آنوس، خانم یاورکایا، ‌زیلان،‌ بریتان و تکوشین، سازماندهی خود را انجام دهند".

در پایان این بیانیه ذکر شده است: "تا زمانی که حاکمیت حزب عدالت و توسعه وجود داشته باشد، نه تنها خلق کرد بلکه ملت ترکیه به آینده‌ای آزاد،‌برابر و دموکراتیک دست نخواهند یافت. مبارزات آزادی کردستان همچنین مبارزه مردمان ترکیه نیز می‌باشد. به همین خاطر نیز از تمامی مردمان ترکیه، ‌انقلابیون، دموکراتها، سوسیالیست‌ها و تمامی کسانی که آزادی‌خواه و صلح‌جو می‌باشند، ‌می‌خواهیم تا در برابر ظلم رژیم حزب عدالت و توسعه سکوت نکنند و از مبارزات آزادی‌خواهانه خلق کرد حمایت کنند.

در 28امین سالروز آغاز مبارزات 15 آگوست، بیان خواهیم داشت که بر اساس آزادی رهبر آپو، جنگ انقلابی خلق را با موفقیت به نتیجه خواهیم رساند. بار دیگر جشن میلاد ملی را به ملت کرد،‌دوستان و آزادی‌خواهان تبریک می‌گوییم".