خبرگزاری فرات/ تصاویر نخستین گروه گریلاها

خبرگزاری فرات/ تصاویر نخستین گروه گریلاها

نخستین گروه گریلاهای ه.پ.گ به مناطق دفاعی مدیا رسیدند.

گروهی 15 نفره از گریلاهای «ایالت وان» نمیه‌شب گذشته از مرز شمال کردستان عبور کرده و وارد جنوب کردستان شدند. این گروه در ساعت 6:30 سحرگاه به مناطق دفاعی مدیا رسیدند. مراسم استقبال از گریلاها از سوی رسانه‌های منطقه‌ای و خارجی پوشش داده شد. گروه گریلاها پس از مراسم نظامی رسمی, کنفرانسی خبری برگزار کرد.

7 روز راهپیمایی

«جگرخون فرات» به نمایندگی از سوی نخستین گروه گریلا در کنفرانس خبری و در جمع خبرنگاران گفت که بنا به فراخوان رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان آمده‌اند. وی افزود:«ما می‌خواهیم مرحله صلح سودمند و مفید به واقع باشد». فرات یادآور شد که همراه با 14 تن از رفقایش به مدت 7  روز است بصورت پیاده حرکت کرده‌اند و به جنوب کردستان رسیده‌اند. وی افزود:«در این مدت تحرکات هواپیماهای جاسوسی ترکیه و تحرکات نظامی ارتش ترک بسیار زیاد بود. ما امسال خود را برای جنگی بزرگ آماده کرده بودیم. ما انتظار نداشتیم که مرحله صلح آغاز شود, اما فراخوان رهبرمان برای ما دستور است و اجرا می‌کنیم».

«ساوشکا سرت» یکی دیگر از اعضای گروه گریلاها هم گفت:«غیر از رهبرمان هیچ‌کس نمی‌توانست ما را به عقب‌نشینی راضی کند. رهبرمان, اراده ماست».

شبی با گریلا

روزنامه‌نگارانی که برای پوشش خبری آمدن گریلاها به مناطق دفاعی مدیا, به آنجا رفته‌بودند, شبی هیجان‌انگیز را با گریلاها بسر کردند. گروه‌های خبری از خبرگزاری فرات, دجله, نوچه تی‌وی, ستیرک تی‌وی, نوروز تی‌وی, صباح, بیانت, آگوس, دجله تی‌وی, ایها, آآ, دوغان, حریت, کانال د, جهان, ریوترز, ت24, الجزیره عربی, کوردسات, گلی‌کوردستان, کوردستان تی‌وی, الجزیره انگلیسی, بیرگیون, فرانسه اکسپرس, رادیکال, جمهوریت و روزنامه‌نگار مشهور ترک «حسن جمال» شبی را در جمع گریلاهای ه.پ.گ بسر کردند.

حسن جمال: این هنگامه تاریخی بسیار هیجان‌انگیز است

حسن جمال مدت‌زمانی کوتاه با نخستین گروه گریلاها راه پیمود. وی گفت:«برای من دیدن این مرحله بسیار هیجان‌انگیز است. با چشمان خودم عقب‌نشینی گریلاها را دیدم و این خوشحال کننده است. چنین گامی برای برقراری صلح بسیار حیاتی است. به نظر من این مرحله تداوم خواهد یافت. پ.ک.ک بسیار جدی برخورد می‌کند. گریلاهایی هم که آمده‌اند, می‌گویند بسیار به رهبرشان باور دارند».