کنگره جامعه دموکراتیک در 16 ـ 17 اکتبر کنفرانس ایزدیان را برگزار می‌کند

کنگره جامعه دموکراتیک در 16 ـ 17 اکتبر کنفرانس ایزدیان را برگزار می‌کند

کنگره جامعه دموکراتیک طی صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با شرکت شهروندان ایزدی از کشورهای مختلف در روزهای 16 و 17 اکتبر 2012 در شهر آمد شمال کردستان کنفرانس دین ایزدی را برگزار می‌کند.

کنگره جامعه دموکراتیک در بیانیه خود می‌گوید:«در خاورمیانه که موزاییک موسیقی, زبان, هویت, ادیان, ملت‌ها و خلق‌ها و فرهنگ‌های جداگانه است, علی‌رغم تفاوت‌ها, صدها سال است که در کنار هم در صلح و برادری زندگی می‌کنند. قدرت‌طلبان و حاکمان برای تداوم حاکمیت خود مدام به سیاست‌هایی ضد و تبعیض‌آمیز علیه آنها متوسل شده‌اند.

بخاطر ترویج چنین سیاست‌هایی غنا و تفاوت‌های فرهنگی به درد و آلام مبدل شده و نسل‌کشی, کوچ و آوارگی را در پی داشته است.

لذا کنگره جامعه دموکراتیک برای اراده‌مند ساختن این ملت‌ها و ادیان و نزدیک ساختن آنها به یکدیگر در صدد برگزاری کنفرانس ویژه ایزدیان از کردستان و کشورهای دیگر است. ما با شعار «آزادی» به پیش می‌رویم و امیدواریم که ایزدیان با خوشحالی در این کنفرانس شرکت کنند».