خطر اجرای حکم اعدام هاشم شعبانینژاد, زندانی سیاسی عرب
خطر اجرای حکم اعدام هاشم شعبانینژاد, زندانی سیاسی عرب
خطر اجرای حکم اعدام هاشم شعبانینژاد, زندانی سیاسی عرب
هاشم شعبانی نژاد، فعال عرب اهوازی که به اعدام محکوم شده است دیروز از زندان به مکانی نامعلوم انتقال داده شده و خطر اجرای حکم اعدام وی وجود دارد .
به گزارش فعالان حقوق بشر اهواز، خانواده شعبانی نژاد نگران سرنوشت فرزند خود هستند واحتمال می دهند که فرزندشان به محل اجرای حکم اعدام انتقال داده شده باشد.
هاشم شعبانینژاد، شاعر، وبلاگنویس، دبیر ادبیات عرب و دانشجوی فوق لیسانس علوم سیاسی دانشگاه چمران اهواز است.
او به همراه چهار تن دیگر از فعالان عرب اهوازی به اتهاماتی از قبیل محاربه با خدا و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی به اعدام محکوم شد .
چهار فعال دیگر هادی راشدی، دبیر شیمی، محمد علی عمورینژاد، فعال دانشجویی و وبلاگنویس و دو برادر دیگر به نامهای جابر و مختار آلبوشوکه هستند.
این زندانیان پیشتر با ارسال نامه هایی از دروز زندان ضمن ابراز بی گناهی خواهان لغو حکم اعدام خود شده بودند.