مرکز انتشارات حزب حیات آزاد کوردستان (پژاک) اقدام به انتشار قریب ۲۰ کتابچه از نویسندگان و آکادمیسینهای جهان کرده که در چارچوب «ابتکارعمل بینالملل آزادی برای اوجالان» دست به قلم برده و از کمپین بینالمللی «آزادی برای اوجالان» حمایت کردهاند.
مرکز انتشارات پژاک در مورد این کتابچه توضیحات زیر را ارائه کرده است:
«کتابچه «درآمدی بر نقشه راه» نوشته «امانوئل والرشتاین» که توسط مرکز انتشارات پژاک ترجمه و تدوین شده، در دسترس خوانندگان گرامی قرار گرفته است.
پروفسور امانوئل والرشتاین بیشتر به دلیل توسعه تحلیل سیستمهای جهانی، رویکردی کلان تاریخی برای درک سرمایهداری، شناخته شده است. او از سال ۱۹۷۶ تا زمان بازنشستگی در سال ۱۹۹۹ بعنوان استاد برجسته جامعهشناسی در دانشگاه بینگهامتون (دانشگاه ایالتی نیویورک) و تا سال ۲۰۰۵ بعنوان رئیس مرکز مطالعات اقتصاد، سیستمهای تاریخی و تمدنهای فرناند برودل خدمت کرد. در طول دهه ۱۹۹۰ او ریاست کمیسیون گلبنگیان در مورد تجدید ساختار علوم اجتماعی را بر عهده داشت. هدف کمیسیون ترسیم جهتی برای تحقیقات علوم اجتماعی در پنجاه سال آینده بود. در سال ۲۰۰۰ او بعنوان پژوهشگر ارشد به بخش جامعهشناسی ییل پیوست. پروفسور والرشتاین در ۳۱ اوت ۲۰۱۹ در سن هشتادوهشت سالگی درگذشت.
کتابچه «درآمدی بر نقشه راه» نوشته «امانوئل والرشتاین» یکی از کتابچههای مجموعه «برساخت حیات آزاد: دیالوگهایی با اوجالان» میباشد که همگی این مجموعه در یک کتاب جمع شدهاند، این کتاب حاوی مجموعه مقالاتی از نویسندگان، متفکران و انقلابیون جهانی است تا در مورد افکار رهبر آپو نظرات خود را بیان دارند و فضای دیالوگ حول اندیشههای رهبر آپو شکل بگیرد. این مقالات برای نخستین بار، واکنشهای مکتوب به نوشتههای زندان رهبر آپو را گردآوری نموده و شماری از آکادمیسینها، نویسندگان و انقلابیونی را که به اندیشههای وی علاقهمند هستند یا از تفکرات وی الهام گرفتهاند، دورهم جمع کرده است.
ترجمه این مجموعه به زبانهای مختلف، تلاشی است برای گسترش و ژرفابخشی هرچهبیشتر به دیالوگ موجود. امید است که اثر حاضر دیوارهای زندان را نیز درنوردد، چراکه حصر و انزوای شدید اعمال شده بر زندان جزیره امرالی، اندک مجالی برای دیالوگ با رهبر آپو برجای نگذاشته است.
اکنون کە کمپین بینالمللی “آزادی فیزیکی برای رهبر آپو، چارەیابی مسئلەی کورد” آغاز گشتە است، ارائەی این اثر در راستای این کمپین بودە و باور داریم کە با مبارزە در همەی عرصەهای اجتماعی، و در این مورد در حوزەی کارهای تئوریک میتوان گامهای استواری برداشت.»
برای دریافت فایل پیدیاف کتابچه میتوانید اینجا کلیک کنید.