دبیر ستاد حقوق بشر ایران در دیدار با سفیر نروژ از سیاست های دوگانه غرب در برخورد با گویا «تروریسم» انتقاد کرد و گفت :'در دنیای کنونی که غرب مدعی مبارزه با تروریسم است گروه های مسلح و تروریست مانند پژاک از جمله در کشور نروژ فعال و دارای مرکز و دفتر هستند.' این درحالی است که لاریجانی به هیچ یک از اقدامات ضدخلقکرد و نقض فاحش حقوق بشر و اعدام روزانه فعالان سیاسی ملتهای کرد, عرب, بلوچ و غیره هیچ اشارهای نکرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ستاد حقوق بشر، جواد لاریجانی در ادامه ضمن از یاد برد حقوق انسانی ملتکرد و با تاکید براینکه غرب مرتبا از ایران تصویری مغرضانه و غلط ارائه می کند از نروژ به عنوان کشوری که پناهگاه «تروریستها» شده انتقاد کرده و گفت: «این گروه ها در ایران به فعالیت های تروریستی و آدم کشی مشغول هستند ولی در کشورهای غربی از جمله نروژ در کمال آرامش و امنیت بسر می برند.»
درحالی که غیر از مسئله اتمی , ایران به شدت به لحاظ نقض کامل حقوق بشر بویژه ملتهای داخل ایران مورد انتقاد قرار میگیرد, مشاور امور بین الملل قوه قضائیه به دفاع از تباهیهای خود بصورت یورشگرانه در تبیین مسئله حقوق بشر و نگاه غرب تصریح کرد که حقوق بشر اساساً یک مفهوم غربی نیست و غرب هم نمی تواند مدعی این مسأله باشد. حقوق بشر مربوط به فرهنگ ها و تمدن های گونان است و هر تمدن و فرهنگی دارای ارزش های خاص حقوق بشری خود است.
لاریجانی در ادامه گفت: "منشور حقوق بشر بعد از جنگ جهانی دوم و صرفا برای رهایی از آلام و رنج های آن از سوی غرب تدوین شد که این نسخه ای بود صرفا برای حل مشکلات بوجود آمده توسط خودشان و حالا آنها اجازه ندارند آن را به کل جهان تعمیم دهند. "
شایان ذکر است که این دشمنیهای آشکار لاریجانی با خلقکرد در شرق کردستان درحالی صورت میگیرد که پس از ترور سه تن از زنان سیاستمدار و انقلابی کرد در پاریس, باردیگر «تروریسم» ایران علیه قاسملو و شرفکندی در اذهان زنده شد و در رسانههای سراسر جهان انعکاسی گسترده یافت.