پس از اعلام مخالفت علی خامنه ای با طرح موضوع "انتخابات آزاد " و حملات همه جانبه امامان جمعه در خطبه های نماز جمعه هفته گذشته ، این بار مجلس خبرگان با انتشار بیانیه ای نسبت به استفاده از واژه انتخابات آزاد هشدار داد.
مجلس خبرگان در بخشی از بیانیه خود آنچه را که تطهیر و تخفیف جرم سران فتنه خوانده ، خواست دشمنان انقلاب اسلامی میداند.
علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی هفته گذشته کسانی را که خواهان برگزاری انتخابات آزاد بودند به تندی مورد حمله قرار داد و گفت مواظب باشند با این کار جدول دشمنان را پر نکنند.
اظهارات خامنه ای پس از آن بود که برخی از چهره های شاخص اصلاح طلب و همچنین هاشمی رفسنجانی و دست آخر محمود احمدی نژاد نیز بر این نکته تژکید کردند. اما از منظر رهبر ایران همه انتخابات در این کشور آزاد بوده و نیازی نیست که از آن صحبتی شود.
پس از اعلام موضع خامنه ای ، ائمه جمعه در سراسر ایران در نمازجمعه هفته گذشته به این موضوع پرداختند . احمد جنتی پس از مدتها غیبت، در نماز جمعه تهران ، اصطلاح انتخابات آزاد را " کلید واژه و رمز شورش دانست و گفت کسانیکه مستحق اعدام بودند اکنون از انتخابات آزاد سخن میگویند.
محمدرضا باهنر،نایب رئیس مجلس طرح این واژه را به هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد نسبت داد و گفت، مسئولان باید مراقب باشند و از کلید واژه انتخابات آزاد استفاده نکنند، چرا که ممکن است این کلید واژه به واژه غیرهنجار تبدیل و در آینده مسئله ساز شود.»
نمایندگان مجلس نیز با انتشار بیانیه ای که به امضای 219 نفر از آنان رسیده بود طرح انتخابات آزاد را " همسویی و همنوایی با دشمنان کشور" توصیف کردند و بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم گفت این افراد باید " استغفار " کنند.
همه این گفته ها به علاوه بسیاری اظهارات دیگر در تکفیر واژه انتخابات آزاد پس از موضعگیری رهبر جمهوری اسلامی بوده اند.
در آخرین موضعگیریها مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه ای نسبت به استفاده از واژه «انتخابات آزاد» هشدار داده است.
به گزارش ایسنا هیئت رییسه مجلس خبرگان ، دیروز چهارشنبه، پس از پایان نشستی با کمیسیونهای این مجلس در بیانیه ای گفته که «القای واژه انتخابات آزاد یا کلید واژگانی از این دست در راستای توطئه در اصل انتخابات» تلقی میشود.
مجلس خبرگان در بیانیه خود همچنین تاکید کرده که«جریان تطهیر یا تخفیف جرم سران فتنه و فتنه گران را خواست دشمنان انقلاب اسلامی میداند که هرگز دوستداران انقلاب به دنبال آن نبوده و نخواهند بود.»
گویا روی سخن مجلس خبرگان با کسانی بوده که چند روز گذشته در باره موسوی و کروبی گفته اند که آنها اهل فتنه نیستند.
با توجه به نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری ایران ، درحالیکه کارزار میان جناحهای مختلف حاکمیت به شدت بالا گرفته ، رهبری جمهوری اسلامی عملا هر گونه حضور اصلاح طلبان و یا خواستاران آنتخابات آزاد را از هم اکنون با مشکل مواجه کرده است.