القاعده مسئولیت حملات به کرکوک را برعهده گرفت
القاعده مسئولیت حملات به کرکوک را برعهده گرفت
القاعده مسئولیت حملات به کرکوک را برعهده گرفت
گروه تبهکار «دولت اسلامی عراق و شام(داعش)» وابسته به القاعده مسئولیت حمله به ساختمان اطلاعات عراق در شهر کرکوک جنوب کردستان را برعهده گرفت.
سه روز پیش در شهر کرکوک یک خودروی بمبگذاری شده مقابل ساختمان اداره اطلاعات کرکوک منفجر شد سپس چند فرد مسلح هم وارد ساختمان شده و افراد مدنی را به گروگان گرفتند. پس از این گروگانگیری درگیریهای مسلحانه تا غروب ادامه یافت و نیروهای امنیتی جنوب کردستان توانستند افراد مدنی را نجات دهند.
گروهی به نام دولت اسلامی عراق و شام وابسته به القاعده در وبسایت رسمی خود مسئولیت حمله به ساختمان اداره اطلاعات کرکوک را برعهده گرفت.
گذشته از ساختمان اداره اطلاعات, به یک پاساز به نام «جواهر مال» هم حمله شد که بر اثر آن 6 تن از نیروهای امنیتی و 2 شهروند مدنی , در مجموع 8 تن جان خود را از دست دادند. در جریان این انفجارها و حملات در مجموع 72 تن زخمی شدند و 5 تن از تبهکاران گروگانگیر هم کشته شدند.