مهدی کروبی به دیدار خانواده خواهرش رفت

مهدی کروبی به دیدار خانواده خواهرش رفت

براساس گزارش‌ها، مهدی کروبی، از رهبران مخالف دولت ایران، چهار روز بعد از درگذشت خواهرش، توانسته است با همسر و فرزندان او دیدار کند.

سایت سحام‌نیوز، پایگاه خبری نزدیک به مهدی کروبی، امروز دوشنبه ۲۶ تیرماه، گزارش کرده است که ماموران امنیتی امروز او را به منزل زینب کروبی، خواهر درگذشته‌اش، برده‌اند و او دیداری چندساعته با بستگانش داشته است.

گزارش شده است که در این دیدار دو خواهر دیگر آقای کروبی هم حضور داشتند و فاطمه کروبی، همسر مهدی کروبی، او را همراهی می‌کرد.

بنا به این گزارش، خانم کروبی گفته است که ماموران امنیتی در این دیدار فضای مناسبی برای اظهار همدردی سایر اقوام با آقای کروبی فراهم کرده‌اند.

پیش از این، گزارش شده بود که از حضور آقای کروبی در مراسم تدفین خواهرش جلوگیری شده است.

آقای کروبی و میرحسین موسوی، رهبران اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸، از بهمن سال ۱۳۸۹ در حبس خانگی به سر می برند.

زهرا رهنورد، همسر آقای موسوی نیز به همراه او در حبس خانگی است.