مشاور بشار اسد در سفر به پکن: دو کشور روسیه و چین استعمارگر نیستند

مشاور بشار اسد در سفر به پکن: دو کشور روسیه و چین استعمارگر نیستند

بثینه شعبان مشاور سیاسی بشار اسد که هم اکنون در چین به سر می برد از مواضع مسکو و پکن در قبال بحران در سوریه ابراز خرسندی کرده و گفت "این دو کشور استعمارگر نیستند".

مشاور رئیس جمهور سوریه در گفت‌وگو با روزنامه دولتی "چاینا دیلی" چین گفت:" ما از مواضع کشورهای روسیه و چین خرسندیم چرا که این کشورها استعمارگر نیستند و با مردم دیگر کشورها همچون افرادی که تحت استعمار هستند ، برخورد نمی‌کنند."

بثینه شعبان با بیان اینکه هدف از سفر به چین " بیان واقعیت رخدادهای سوریه" است افزود: "موضع روسیه و چین با موضع کشورهای غربی بسیار متفاوت است."

روسیه و چین که از حامیان دولت سوریه بشمار می آیند از آغاز انقلاب مردمی در این کشور ، تاکنون 3 بار از حق وتو در شورای امنیت به نفع رژیم بشار اسد استفاده کرده اند.

شعبان در این گفت ‌وگو از به کار بردن کلمه "مخالفان دولت" برای انقلابیون مخالف رژیم اسد در سوریه خودداری می کرد افزود: "اینها افرادی هستند که نیروهای خارجی آنها را مسلح کرده و برای کشتار، و نابودی تاسیسات دولتی تحریک می‌کنند."

وی در عین حال اعلام کرد که که تحریم های کشورهای غربی علیه کشورش بر بخش بهداشت و زندگی شهروندان سوری تاثیر منفی داشته است.

100 کشته در سوریه

این درحالی است که روز پنج شنبه 16-8-2012 یک پزشک سوری اعلام کرد در اثر بمباران هوایی روز گذشته جنگنده های رژیم سوریه 100 نفر از ساکنان شهرک "اعزاز" در شمال این کشور کشته و 150 نفر دیگر زخمی شدند.