نفوذ سازمان ناسا و اف‌بی‌آی آمریکا در سرورهای گوگل, فیسبوک و سکایپ

نفوذ سازمان ناسا و اف‌بی‌آی آمریکا در سرورهای گوگل, فیسبوک و سکایپ

روزنامه‌های «واشنگتن پست» و «گاردین» اعلام کردند که « سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا, ناسا» و سازمان پلیس «اف‌بی‌آی» به سرورهای سایت‌های بزرگ اینترنتی آمریکا به منظور جاسوسی, نفوذ می‌کنند. اف‌بی‌آی به مایکروسافت, یاهو, گوگل و فیسبوک نفوذ می‌کند و اینگونه, فعالیت‌های دیگر کشورها و خارجی‌ها را تحت کنترل قرار می‌دهد.

یکی از مأموران سابق سازمان استخباراتی آمریکا, پرونده‌های در ارتباط با همکاری ناسا با پایگاه‌های اینترنتی را در اختیار روزنامه واشنگتن‌پس قرار داده است. برنامه‌ای به نام "PRISM" در سال 2007 آغاز شد. ناسا با استفاده از این برنامه می‌تواند با سرورهای پایگاه‌های اینترنتی ارتباط برقرار کند و فعالیت‌های خارج از کشور در آن پایگاه را تحت کنترل خود قرار دهد.

بنا به قانون آمریکا, شهروندان بدون مجوز رسمی دادگاه نباید مورد تعقیب قرار گیرند, اما آنهایی که خارج از کشور آمریکا بسر می‌برند, نمی‌توانند از این قانون سودمند شوند و به شیوه‌ای قانونی می‌توانند آنها را ثانیه به ثانیه تحت کنترل قرار دهند.

پیگیری بصورت زنده از طریق سکایپ

مایکروسافت, یاهو, گوگل, فیسبوک, سکایپ, آ.و.ل, یوتوب, اپل و پالتاک تنها شمار معدودی از آن سایت‌های اینترنتی هستند. گفته می‌شود که سیستم اشتراکی «دراپ‌بوکس» تأثیر بیشتری بر سیستم اینترنتی برجای می‌گذارد.

روزنامه «گاردین» می‌گوید که سازمان ناسا براحتی آدرس‌های ایمیل, ویدئو, گفتگوهای اینترنتی , عکس, ترانسفر فایل‌ها, جزئیات شبکه‌ اجتماعی سکایپ را بخوبی تحت کنترل قرار می‌دهد. همچنین این روزنامه می‌گوید که گفتگوهای مستقیم روی سکایپ بخوبی تحت کنترل قرار می‌گیرد.

این مأموریت جاسوسی با استفاده از ماده‌ای قانونی در دوران جورج دبلیو بوش احراز شده بود. باراک اوباما هم آن را در قانون جدید سال 2012 تأیید کرد.