نخستین کنگره دانشجویان کُرد اروپا آغاز بکار کرد

نخستین کنگره دانشجویان کُرد اروپا آغاز بکار کرد

نخستنی کنگره «اتحادیه دانشجویان کردستان ـ اروپا» در شهر «کلن» آلمان آغاز بکار کرد. این کنگره در تالار دانشگاه «کلن» برگزار می‌شود و 80 دانشجوی کرد از کشورهای اروپایی در آن حضور یافتند که به مدت دو روز به طول خواهد انجامید و انتظار می‌رود که سازماندهی دانشجویان کرد در اروپا بصورت گسترده مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گیرد.

80 دانشجوی کرد از کشورهای آلمان, هلند, فرانسه, استرالیا, بلژیک و انگلیس در نخستین کنگره «اتحادیه دانشجویان کرد ـ اروپا» گردهم آمده‌اند. دانشجویان مقیم کشورهای سوئیس و دانمارک هم پیام‌هایی برای این کنگره فرستادند.

در سخنان افتتاحیه کنگره به اهمیت برگزاری کنگره دانشجویان کرد در مرحله‌ کنونی اشاره شد. سپس «نیلوفر کوچ» عضو شورای رهبری کنگره ملی کردستان در خصوص اوضاع سیاسی موجود در کردستان سخنرانی کرد.

کوچ اذعان داشت که جنبش آزادیخواهی خلق‌کرد در شرق خاورمیانه مرحله‌ای نوین را آغاز کرده . وی خاطرنشان ساخت که «اتحادیه دانشجویان کرد اروپا» در فهرست «سازمان‌های خطرناک» که توسط سازمان اطلاعات آلمان تهیه شده, قرار دارد. وی گفت برای حذف نام این سازمان از فهرست سازمان اطلاعات آلمان باید سازماندهی نیرومندی به میان آید. وی در ادامه سخنان خود بر داشتن روابط اتحادیه دانشجویان کرد با سازمان‌های دانشجویی آلمانی و اروپایی تأکید کرد.

در دور دوم کنگره در بعد از ظهر در مورد تاریخ جنبش دانشجویان کرد در اروپا و وضعیت این سازمان گفتگو صورت گرفت. در ادامه کنگره انتظار می‌رود که تصمیماتی در خصوص فعالیت‌های آینده اتحادیه دانشجویان اخذ شده و اعضای جدید مدیریت هم انتخاب شوند.

اتحادیه دانشجویان کرد ـ اروپا در 12 نوامبر 1991 در شهر بوخوم آلمان و با شرکت 75 دانشجوی کرد از کشورهای مختلف اروپایی, تأسیس شد.دانشجویان کرد در دانشگاه‌های مختلف اروپا زیر سقف این اتحادیه به سازماندهی خود می‌پردازند.