نشست سازمان‌های کردها در آلمان در 17 آگوست در حمایت از غرب کردستان

نشست سازمان‌های کردها در آلمان در 17 آگوست در حمایت از غرب کردستان

نمایندگان سازمان‌های کردها در آلمان به منظور حمایت از غرب کردستان نشستی برگزار می‌کنند. در نشستی که فردا در شهر برلین برگزاری می‌گردد,برنامه‌ای مشترک برای انجام برخی گردهمایی‌ها طرحریزی می‌شود.

در پی فراخوان «فدراسیون سازمان‌های کردها در آلمان, یککوم» فردا نمایندگان سازمان‌ها, نهادها و ارگان‌های کردها برای بررسی مسئله غرب کردستان نشستی برگزار می‌کنند. یک‌کوم ضمن اشاره به حملات گروه‌های القاعده, بویژه جبهه‌النصرا و نیز ارتش‌آزاد و رژیم سوریه, گفت برای بررسی مسئله غرب کردستان و سوریه فردا نشستی برگزار می‌گردد و از همه نمایندگان سازمان‌های کردها برای حضور در آن نشست, دعوت به عمل آورد.

یککوم افزود که بخاطر حملات گروه‌های تبهکار به غرب کردستان , خلق‌کرد با تهدیداتی گسترده روبرو است و در ادامه افزود:«به منظور طرحریزی برنامه‌ای مشترک, ما می‌خواهیم با تمامی احزاب, جمعیت‌ها, سازمان‌های مدنی و غیره گردهم آییم. سراسر جهان باید صدای خلق‌کرد در غرب کردستان را بشنود».

این نشست فردا, 17 آگوست و در مرکز «جمعیت کردها» در ساعت 15 آغاز خواهد شد.