PÇDK: فقط مردم می‌توانند به ریاست اقلیم کردستان مشروعیت ببخشند

PÇDK: فقط مردم می‌توانند به ریاست اقلیم کردستان مشروعیت ببخشند

روز گذشته در جریان نشست پارلمان اقلیم جنوب کردستان در هولیر علی‌رغم نارضایتی‌های شدید لایحه‌ای به تصویب رسید که بنا به آن مدت‌زمان ریاست اقلیم کردستان برای 2 سال دیگر تمدید شد. همچنین انتخابات پارلمان هم 2 ماه دیرتر از موعد مقرر برگزار می‌شود. این امر موجب افزایش تردیدها و تشدید بحران در جنوب کردستان و محافل سیاسی شد.

روز گذشته در پارلمان اقلیم جنوب کردستان نشستی در مورد تمدید مدت زمان ریاست اقلیم کردستان و به تعویق انداختن انتخابات پارلمانی, برگزار شد. در این نشست , دو حزب «دموکرات کردستان, پ.د.ک» و «اتحادیه میهنی کردستان, ی.ن.ک» لایحه‌ای را تصویب کردند که بنا به آن مسعود بارزانی برای 2 سال دیگر بعنوان ریاست اقلیم ابقا شد و انتخابات پارلمانی هم 2 ماه به تقویق افتاد.این امر موجب زدوخورد میان نمایندگان جناح‌های داخل پارلمان شد.

«حزب حل دموکراتیک کردستان, PÇDK» هم در مورد تصمیم پارلمان اقلیم, بیانیه‌ای صادر کرد. در بیانیه ضمن اشاره به تمدید مدت زمان ریاست اقلیم کردستان و تعویق انتخابات پارلمانی, آمده:«ریاست اقلیم کردستان از سوی مردم انتخاب شده و تنها مردم می‌توانند تصمیم بگیرند که ریاست اقلیم بر پست خود ابقا شود یا نه. پارلمان و ریاست کنونی اقلیم کردستان و هیچ جناح دیگر نمی‌توانند تصمیمات خود را بر اراده مردم تحمیل کنند و چنین حقی ندارند. حق ندارند انتخابات پارلمان را به تعویق بیاندازند. به همین دلیل برخورد این جناح‌ها مستقیما ضدیت با اراده مردم, آزادی‌ و مقوله دموکراسی می‌باشد».

پ.چ.د.ک همچنین در بیانیه خود ضمن اشاره به مقوله مستقل بودن کمیسیون انتخابات, می‌گوید:«با چنین اقدامی, شک و تردیدهای خلق نسبت به مستقل بودن کمیسیون انتخابات افزایش می‌یابد. همچنین به عملکردها آنها شک کرده و نگران می‌شوند. زیرا در چنین تصمیم‌گیری‌ای آنها مسئول هستند».