پژاک: 15 آگوست شروع مبارزه‌ انقلابی خلق كرد تا رسیدن به پیروزی است

پژاک: 15 آگوست شروع مبارزه‌ انقلابی خلق كرد تا رسیدن به پیروزی است

کوردیناسیون حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) پیامی را به مناسب فرارسیدن سالگرد 15 آگوست، منتشر ساخته و بیان داشت: "ضمن تبریك فرا رسیدن سالگرد 15 آگوست به رهبر آپو و خلق مبارز كرد، یاد و خاطره‌ فرمانده بزرگ این گام تاریخی جنبش آزادیخواهی كرد، شهید عگید(معصوم كركماز) را گرامی می‌داریم".

متن پیام کوردیناسیون حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) بدین شرح است:‌ "برای خلقی كه در زیر شدیدترین سیاستهای آسیمیلاسیون و نسل‌كشی قرار گرفته باشد، هیچ چیزی حیاتی‌تر از دفاع مشروع نیست. كردها ملتی هستند كه این واقعیت را با همه وجود خود درك كرده‌اند. به‌ویژه آنكه طی دو قرن اخیر، همپیمانی نیروهای سلطه‌گر جهانی بر مبنای تضعیف، به‌كارگیری و حذف كردها شكل گرفته بود. تا جایی كه دولت اشغالگر و فاشیستی تركیه چنان برخوردی در قبال خلق كرد در پی گرفت كه خلق‌مان در شمال كردستان به پرتگاه نابودی و از دست دادن موجودیت خویش رسید. در فضای ملیتاریستی كردستان كه آكنده از ترور، شكنجه و كشتار علیه خلق كرد بود، 15 آگوست شروع مبارزه انقلابی خلق و گامی معجزه‌آسا به شمار می‌آید.15 آگوست شلیك اولین گلوله هم به ذهنیت اشغالگری و فاشیسم تركیه بود و هم به ازخودبیگانگی و تسلیمیت. این گام سرنوشت‌ساز تنها یك عملیات صرف نظامی نبود و اصرار یك خلق را برای زندگی آزاد نشان می‌دهد. از آنجا كه سرنوشت خلقمان در هر چهار بخش كردستان به هم وابسته و گره خورده است، 15 آگوست شروع یك مرحله تاریخی برای كل كردستان به شمار می‌آید. مقابله با سیستم انكار و امحا در شمال كردستان و تركیه، به تكیه‌گاه و امیدی تازه برای همه خلقمان مبدل گشت و موج تازه‌ای از آزادیخواهی و مبارزه را در كردستان احیا نمود".

در ادامه این پیام آمده است: "15 آگوست شكستن زنجیرهای تسلیمیت و بردگی و حركتی پر از رنج، فداكاری، شهادت و پیروزی برای رسیدن به آزادی است. این حماسه، یك زمینه عظیم مبارزاتی را در جهت رشد دموكراسی‌خواهی در برابر تك‌گرایی رژیم تركیه و همه دولت‌های مستبد خاورمیانه‌ای و حاكم بر كردستان فراهم آورد. اگر اینک شاهد انفجار دموكراسی‌خواهی در منطقه به پیشاهنگی خلق كرد هستیم، این را مدیون گام عظیم 15 آگوست باید دانست. زیرا فعالیت‌های گریلا، كردستان را از حالت ضعف و انفعال خارج نمود و به میدان كارزار میان دموكراسی خلق و استبداد دولتی مبدل كرد. خلقمان در نتیجه این كارزار، به بازیابی هویت خود پرداخت و امروز به چنان سطحی از آگاهی سیاسی و مقاومت و نیروی ذاتی رسیده است كه مسئله كرد به یكی از كلیدی‌ترین مسائل خاورمیانه مبدل گردیده و به آستانه چاره‌یابی رسیده است. حتی می‌توان گفت هیچ نوع پروژه خاورمیانه‌ای و تحول در آن، بدون در نظر گرفتن فاكتور كرد محكوم به شكست گردیده است".

نتایج چشمگیر و هیجان ناشی از برداشتن گام 15 آگوست و مبارزه گریلایی، امروزه در هر چهار بخش كردستان قابل مشاهده است. خلقمان در غرب كردستان دستاورد عظیمی كسب نموده و خودمدیریتی دموكراتیك خود را به صورت سرمشق بزرگ دموكراسی برای همه خلق‌های خاورمیانه درآورده است. همزمان با آن، عملیات‌های جنگ انقلابی خلق كه نیروهای گریلا در مناطق شمزینان و دیگر نواحی شمال كردستان انجام می‌دهند موجب درهم‌شكستن سیاست‌ها و نقشه‌های پلید AKP این دشمن شماره یك دموكراسی، گردیده است. پیروزی‌های اخیر گریلا در این منطقه از كردستان نشان دهنده اصرار جنبش آزادیخواهی و خلقمان بر مبارزه و تداوم گام 15 آگوست تا رسیدن به پیروزی است.

به عنوان حزب حیات آزاد كردستان(پژاك)، سالگرد 15 آگوست و حماسهی مقاومت گریلا را به رهبر آپو، عموم خلق كورد، خانواده‌های شهدا و نیروهای گریلایی تبریك می‌گوییم. بر همین اساس، پیمان خود را با اتكا بر گام تاریخی 15 آگوست و تداوم مبارزه تا رسیدن به آزادی خلقمان تجدید می‌نماییم".