فرمانده نیروی انتظامی استان البرز از پلمب ۱۲۳ واحد خیر مجاز چایخانه و ۴۲ واحد کافی شاپ در چهار ماه نخست سال جاری خبر داد. آماری که ۱۲ روز پیش از سوی همین نهاد مطرح شده بود حکایت از پلمب تعداد ۱۰۱ چایخانه و ۴۲ کافی شاپ داشت.
به گزارش منابع خبری، سردار علیرضا اکبرشاهی در نشست مطبوعاتی ظهر امروز در جمع خبرنگاران ادعا کرد: این اقدام برمبنای اجرای طرح امنیت اجتماعی در استان صورت گرفته است.
وی افزود: در همین راستا به ۱۷۴ واحد چایخانه نیز اخطار پلمپ داده شده و از ۱۲۳ چایخانه نیز به صورت محسوس بازدید به عمل آمده است.
وی اظهار کرد: علاوه بر این در مدت مذکور به ۸۵ کافی شاپ اخطار پلمپ داده شده و ۴۲ واحد از این صنف نیز پلمپ شده اند.
اکبر شاهی در بخش دیگر در ارتباط با سایر صنوف استان نیز اضافه کرد: در مدت مذکور ۱۷ واحد متخلف سایر صنوف نیز پلمپ و ۶۳ مورد نیز اخطار دریافت کردهاند.
گفتنی است، حدود ۱۲ روز پیش این نهاد امنیتی خبر از پلمب ۱۰۱ چایخانه و ۴۲ کافی شاپ داده بود که از ابتدای سال جاری تا کنون مورد بازرسی قرار گرفته اند.
این درحالی است که آمار بیکاری بدلیل تحریمها و رکود اقتصادی در ایران روبه افزایش سرسامآور نهاده است و مسئولین به جای ایجاد فرصتهای شغلی از هرگونه کسب و پیشهای آزاد که شهروندان بیکار از روی ناچاری و برای تأمین معاش خانوادههایشان به آن روی میآورند, ممانعت میکنند.