پاریس را ماتم فراگرفت

پاریس را ماتم فراگرفت

در شهر پاریس مراسم بدرقه پیکرهای سه زن سیاستمدار کرد هم‌اکنون در جریان است. علی‌رغم سرمای شدید شرایط سخت زمستانی هزاران نفر از شهروندان کرد به منظور حضور در مراسم بدرقه پیکر زنان جانباخته کرد در محل مراسم حضور یافته‌اند و بی‌وقفه شعارهایی در محکومیت این قتل‌عام سرمی‌دهند.

پیکر این سه زن سیاستمدار کرد, سکینه جانسز, فیدان دوغان و لیلا شایله‌مز که در 9 ژانویه در شهر پاریس فرانسه قتل‌عام شدند, امروز پیکرهایشان در ساعت 9 از پزشک قانونی (Quai de la Rapee)تحویل گرفته شد.

هزاران نفر از کردستانیان فرانسه و کشورهای اروپایی در مقابل سالن (Place de Villers) شهر پاریس تجمع کردند. تجمع‌کنندگان علی رغم سرمای شدید زمستان پوسترهای هر سه زن جانباخته کرد و پوسترهای رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان را در دست گرفتند و مدام شعارهای «شهید زنده است, زن ـ زندگی ـ آزادی و زنده‌باد رهبر آپو» سردادند و قتل‌عام زنان کرد در پاریس را محکوم ساختند.

وقتی که کاروان حامل پیکر زنان جانباخته کرد به محل تجمع کردستانیان رسید, با سردادن شعار مورد استقبال قرار گرفت. همچنین به احتراک این «شهدا» و همه «شهدای راه آزادیخواهی کردستان» یک دقیقه سکوت اعلام شد.

در این مراسم پیام تسلیت رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان برای خانواده‌های «آن شهدا» و خلق‌کرد , قرائت گردید.

جمعیت حاضر به فاصله صد متر پیکر شهدا را بر شانه‌هایشان حمل کردند. پرچم‌های ک.ژ.ب, پ.ک.ک, ک.ج.ک و پوسترهای رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان به تابوت این «شهدا» پیچیده و نصب شد. شهروندان با سردادن شعار پیکر هر سه زن جانباخته را به محل مراسم حمل کردند. پرچم‌های جنبش آزادیخواهی کردستان و پوسترهای رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان در سالن به دیوار نصب شد.

هم‌اکنون این مراسم با خواندن پیام‌های سازمان‌ها و شخصیت‌های سیاسی , کردستانی و اروپایی ادامه دارد و شهروندان کرد گروه‌گروه به مراسم می‌پیوندند.