پیکر 5 مبارز ی.پ.گ در عفرین بخاک سپرده شدند

پیکر 5 مبارز ی.پ.گ در عفرین بخاک سپرده شدند

پیکر «کدرا ارکک(روناهی رشو)» از اعضای مجلس نظامی «نیروی ی.پ.ژ» و پیکرهای «عبدالسلام سلیمان(ولات ئیرش)» , «زمچی محمد(تیرژ روژهلات)» , خالد اوسو و محمد ارکو عثمان از مبارزان جانباخته ی.پ.گ, با حضور هزاران نفر بخاک سپرده شد.

پیکر «کدرا ارکک» عضو مجلس نظامی زنان ی.پ.ژ, پیکرهای «عبدالسلام سلیمان و زمچی محمد» اهل عفرین و مبارز ی.پ.گ روز گذشته با حضور هزاران نفر از مرکز سازمان شهدای عفرین تحویل گرفته شده و طی کاروانی متشکل از دهها خودرو به گورستان «شهید سیدو» در شهرستان جندرس منتقل و بخاک سپرده شدند.

کاروان حامل پیکر این مبارزان جانباخته از سوی هزاران شهروند اهل جندرس مورد استقبال قرار گرفت. پیکر مبارزان به گورستان «شهید سیدو» منتقل و طی مراسمی بخاک سپرده شدند. «روژدا عفرینی» عضو مجلس نظامی نیروی ی.پ.ژ در جمع جمعیت حاضر سخنانی ایراد کرد و گفت تا آخرین نفس خود بر تداوم خط‌مشی دفاع مشروع اصرار می‌ورزند.

«فرهاد دیرک» هم به نمایندگی از سوی «جنبش جامعه دموکراتیک» گفت خلق‌کرد برای حفظ دستاوردهای خود شهدایی تقدیم کرده و از دستاورهای خود دفاع خواهد کرد.

رشید شعبان هم به نمایندگی از سوی «شورای عالی کورد» و «خلیل اجیل» به نمایندگی از سوی سازمان خانواده‌های شهدا بر تداوم حمایت از مبارزات و مقاومت‌های نیروی ی.پ.گ تأکید کردند.

پس از اتمام سخنرانی‌ها, پیکرهای مبارزان ی.پ.گ و ی.پ.ژ با سردادن شعار بخاک سپرده شدند.

شهر کوبان

درشهر کوبان غرب کردستان هم پیکر های «خالد اوسو» که در درگیری‌های حومه روستای سوسک جانباخته بود و همچنین پیکر «مصطفی ارکو عثمان» که در نتیجه سانجه رانندگی جانباخته بود, با حضور هزاران نفر بخاک سپرده شدند.

پیکرهای این دو مبارز ی.پ.گ هم از مرکز سازمان شهدای شهر کوبان طی کاروانی متشکل از دهها خودرو به گورستان «شهدا» در روستای ترمک منتقل و بخاک سپرده شدند.