راهپیمایی دهها هزار نفر برای آزادی اوجالان در غرب کردستان

راهپیمایی دهها هزار نفر برای آزادی اوجالان در غرب کردستان

در غرب کردستان دهها هزار نفر با شعار «مقاومت رهبر آپو را درود می‌گوییم» به خیابانها ریختند و خواستار آزادی رهبر خلق‌کرد, عبدالله اوجالان شدند.

در چارچوب راهپیمایی روز جمعه که هرهفته برگزار می‌شود, در شهرهای غرب کردستان دهها هزار نفر برای آزادی رهبر خلق‌کرد عبدالله اوجالان راهپیمایی کردند. در این راهپیمایی ها که با شعار «مقاومت رهبر آپو را درود می‌فرستیم» برگزار شد, در شهرهای کوبانی, سرکانی, عاموده, دربسیه, حسکه و قامشلو دهها هزار نفر پایبندی خود به رهبر خلق‌کرد, عبدالله اوجالان را به اثبات رساندند. راهپیمایان پوسترهای اوجالان, پرچم‌ مجلس خلق و پلاکاردهایی که توطئه بین‌الدولی و انزوا را محکوم می‌ساخت با خود حمل کردند.

همچنین پوستر گریلاهایی که جان‌باخته‌اند حمل شد و شعارهای «زنده‌باد رهبر آپو» , «دل ما جان ما,‌آپو رهبر ما» و «شهید زنده است» سردادند. سخنرانان این مراسم بر این امر تأکید کردند که با پیشاهنگی و مقاومت‌گری اوجالان, خلق‌کرد توانست تمامی توطئه‌ها را خنثی کند و با در صحنه بودن, اراده خود را نشان دهد. همچنین یادآور شدند که با آزادی اوجالان خاورمیانه وارد مرحله‌ای از صلح می‌شود. لذا از ملت کرد خواستند که مبارزاتشان را ارتقا دهند.