اسد: اردوغان دروغگو است

اسد: اردوغان دروغگو است

بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه را به «دروغگویی» درباره هر آنچه که به بحران سوریه مرتبط است، متهم کرد.
برپایه آنچه که در صفحه فیس بوک دفتر ریاست جمهوری سوریه آمده است، بشار اسد در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی و یک روزنامه ترکیه گفته است: «از زمانی که بحران در سوریه آغاز شد، اردوغان یک کلمه راست هم در این باره به زبان نیاورده است.»
قبل از قیام مردم سوریه, اردوغان و بشار اسد برای رویارویی با کردها و شکست جنبش آزادیخواهی این ملت, همراه با ایران و عراق جبهه‌ای چهارگانه تشکیل دادند, اما هم‌اکنون مشاهده می‌شود که اردوغان به بزرگترین دشمن اسد مبدل شده است.
در بخش دیگری از مصاحبه اسد که بخش‌هایی از  ویدیوی آن روز پنجشنبه ۱۵ فروردین بر روی صفحه فیس بوک قرار داده شده، آمده است: «موضع روحانیون و از جمله آنها دکتر محمد سعید رمضان البوطی، در به شکست کشاندن توطئه‌ای که می‌خواهد فتنه به پا کند، اساسی بود، به همین دلیل دکتر را ترور کردند. پیش از آن نیز شماری از روحانیون را ترور کرده بودند.»
اسد همچنین در مورد اتحادیه عرب گفته:«مشروعیت واقعی اتحادیه عرب از سازمان‌ها و مسئولان خارج از کشور یا کشورهای دیگر به دست نمی آید. مشروعیت را مردم می‌دهند.» او تاکید کرده است: «این نمایش‌ها برای ما هیچ ارزشی ندارد.»