سفر هیأتی بینالمللی از دانشمندان به غرب کردستان
سفر هیأتی بینالمللی از دانشمندان به غرب کردستان
سفر هیأتی بینالمللی از دانشمندان به غرب کردستان
یک هیأت بینالمللی متشکل از دانشمندانی از چندین کشور جهان به غرب کردستان سفر کرد. این هیأت از طریق جنوب کردستان وارد کانتون جزیر شد و قرار است در مورد ماهیت خودمدیریتی دموکراتیک غرب کردستان تحقیقاتی به انجام برساند.
هیأتی بینالمللی برای اطلاع از اوضاع غرب کردستان و انجام تحقیقاتی در مورد سیستم خودمدیریتی دموکراتیک آن, به غرب کردستان سفر کرد. دانشمندان, آکادمیسینها, نویسندگان و روزنامهنگاران زیادی از چندنی کشور جهان در این هیأت جای میگیرند.
همان هیأت هفته گذشته به شهر هولیر, پایتخت جنوب کردستان سفر کرد و پس از انجام دیدارهایی با مقامات حکومت فدرالی و نمایندگان کنگره ملی کردستان, وارد کانتون جزیر شد. این هیأت از طریق دروازه مرزی سمالکا به جزیر رفت و انتظار میرود تا 9 دسامبر در غرب کردستان بسر برد.
هیأت بینالمللی از کمپ پناهندگان شنگال با نام «نوروز» در شهر دیرک , دیدن کرد و تحقیقاتی به انجام رساند. اعضای آن هیأت گفتند زندگی در آن کمپ بسیار دشوار است و سازمانهای بینالمللی باید برای کمکرسانی, توجه بیشتری نشان دهند.
همان هیأت در ادامه از نخستین دانشگاه غرب کردستان و آکادمی مزوپوتامیا در شهر قامشلو دیدن خواهد کرد. بنا به گزارشها, این هیأت برای کمکرسانی به دانشگاهی که در 3 سپتامبر 2014 تأسیس شدهاست, تلاش خواهد کرد.
اعضای هیأت
در این هیأت که انتظار میرود حاصل مشاهدات خود در غرب کردستان را در قالب گزارشی مکتوب منتشر کند, افراد زیر جای میگیرند:
پروفسور دیوید گرایبر(آمریکا), پروفسور کریستیان زلر(سوئیس), اریک ایگلاد(نروژ), دلار دریک(آلمان), دکتر روگر تورائوت(فرانسه), دکتر ربکا کالس(انگلیس), ژاکوب زیتلیوس(سوئد), دکتر توماس جفری میلی(آمریکا), جوهنا رحا(استرالیا), اوکتای آی(ترکیه), پروفسور آنتونی داویدوویچ(آلمان), جانت بیهل(آمریکا), دکتر نازان اوستونداغ(ترکیه), دروس چمن(سوئیس).