شهروندان کرد در شهر بازید اقدامات تروریستی پلیس ترکیه را محکوم ساختند

شهروندان کرد در شهر بازید اقدامات تروریستی پلیس ترکیه را محکوم ساختند

تشکیلات حزب صلح و دموکراسی در شهرستان بازید واقع در استان آگری, طی برگزاری یک راهپیمایی اعتراض‌آمیز اقدامات تروریستی پلیس و دولت ترکیه در روز 14 ژوئیه در شهر آمد علیه خلق‌کرد را محکوم ساختند.

نارضایتی‌های شهروندان کرد در شمال کردستان نسبت به اقدام دولت ترکیه جهت ممنوع ساختن گردهمایی میلیونی کردها در روز 14 ژوئیه, ادامه دارد. گردهمایی 14 ژوئیه با شعار «مقاومت دموکراتیک برای آزادی» می‌بایست برگزار می‌شد, اما با خشونت پلیس مواجه گردید. تشکیلات حزب صلح و دموکراسی در شهرستان بازید از توابع استان آگری همچو دیگر شهرهای شمال کردستان اقدام به برگزاری راهپیمایی‌های مردمی اعتراض‌آمیز کردند. شهروندان کرد در شهرستان بازید با شرکت در این راهپیمایی, نفرت و انزجار خود را نسبت به خشونت‌های وحشیانه پلیس ترکیه ابراز داشتند. شمار زیادی از مسئولین حزب صلح و دموکراسی هم در این راهپیمایی شرکت جستند.

محمد بیردال, رئیس تشکیلات حزب مذکور در شهر بازید گفت:«اردوغان هر آنچه مشروع است را برای کردها ممنوع اعلام کرده. ذهنیت اقتدارگرای اردوغان و حزبش چنان از که به پیر و جوان رحم نمی‌کند و با خشونت وحشیانه به کردها حمله‌ور می‌شود. این ذهنیت همچنان در ترکیه حاکم است. هزاران نفر تاکنون به دست عوامل آنها شکنجه و بازداشت شده‌اند.»