شکنجه ۳ کارمند پالایشگاه بندرعباس برای جلوگیری از

شکنجه ۳ کارمند پالایشگاه بندرعباس برای جلوگیری از

برپایه اعلام سایت ''فعالان حقوق بشر و دمکراسی در ایران'' ۳ تن از کارمندان پالایشگاه بندرعباس به منظور جلوگیری از آغاز اعتراض ها و اعتصاب ها، دستگیر و روانه زندان مرکزی بندرعباس شدند.

بنا بر این گزارش، موج نارآمی ها و اعتراضات اکثر پالایشگاه ها و مراکز صدور نفت ایران را فرا گرفته است. این اعتراض ها که در پالایشگاه آبادان، پتروشیمی ماهشهر، گاز کنگان و بندرعباس و جاهای دیگر صورت می گیرد با شدیدترین وجه سرکوب می شود و عوامل سپاه پاسداران که در آنجا مستقر هستند تمامی تلاش و سعی خود را بکار می برند که اخبار این اعتراضات و اعتصابات به بیرون درز ننماید.

این گزارش ادامه می دهد که از جمله این موارد، اعتراض هایی است که از مدتی پیش در پالایشگاه بندرعباس در شرف آغاز بود اما هدف حملات یورش مامورین وزارت اطلاعات قرار گرفت. در این اقدام ۳ تن از کارمندان پالایشگاه دستگیر و به اداره اطلاعات بندر عباس منتقل شدند.

گزارش یاد شده افزوده است که این کارمندان به مدت ۳۴ روز در سلولهای انفرادی اداره اطلاعات بندرعباس مورد شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفتند و در پرونده سازی بازجویان وزارت اطلاعات به آنها اتهاماتی مانند؛ اقدام علیه امنیت ملی ، توهین به رهبری وتبلیغ جدایی دین از سیاست نسبت داده شده است.

بر اساس این گزارش 2 تن از کارمندان پالایشگاه بندرعباس به نام های عباس حسن پور و وهاب مقدسی پس از ۳۴ روز سلولهای انفرادی و شکنجه های جسمی و روحی روز شنبه از اداره اطلاعات به قرنطینه زندان بندرعباس منتقل شدند و روز پنجشنبه ۲۸ دی ماه به بند ۳ زندان مرکزی بندرعباس منتقل شدند. آنها همچنان در بلاتکلیفی بسر می برند.

از طرفی دیگر پرسنل این پالایشگاه اعلام کرده اند در صورتی که همکاران آنها آزاد نشوند دست به اعتصاب گسترده خواهند زد.