شمار قربانیان بمباران‌ محله کردها در حلب به 15 تن رسید

شمار قربانیان بمباران‌ محله کردها در حلب به 15 تن رسید

شمار کسانی که در نتیجه بمباران جنگنده‌های ارتش رژیم سوریه علیه محله کردنشین شیخ‌مقصود جان باخته‌اند, به 15 تن افزایش یافت. ده تن از جانباختگان کودک می‌باشند.
نیروهای رژیم بعث سوری به مدت 9 روز است علیه محله شیخ‌مقصود حملات خود را ادامه می‌دهند. روز گذشته هم جنگنده‌های ارتش سوریه این محله را بشدت بمباران کردند. بر اثر این بمباران‌ها 15 شهروند مدنی از جمله 10 کودک جانباختند و دهها تن هم زخمی شدند. 4 کودک و یک زن از جانباختگان عضو یک خانواده‌ هستند.
اسامی 4 کودک و یک زن از خانواده «حمو» اهل روستای «امو» چنین است: مصطفی حمو 15 ساله, روهیو حمو 8 ساله, روسیل حمو 6 ساله, باسمه حمو 12 ساله و صباح حمو 46 ساله.
گزارش‌ها حاکی از آن است که پیکر دو تن از جانباختگان بخاطر سوختگی شدید, قابل شناسایی نبوده‌اند.
پیکر جانباختگان شیخ‌مقصود به شهر عفرین در غرب کردستان منتقل و در گورستان «شهید رفیق» به خاک سپرده خواهند شد.