سربازان کُرد در ارتش سوریه کشته می‌شوند

سربازان کُرد در ارتش سوریه کشته می‌شوند

در نتیجه جنگ و درگیری‌های شدید میان ارتش رژیم اسد و ارتش آزاد سوریه , تاکنون شماری از جوانان کرد که از سر ناچاری به سربازی رفته‌اند, کشته‌شده‌اند. آخرین بار در رقا و حلب دو سرباز کرد کشته شدند و یک سرباز هم چندی پیش به اسارت ارتش آزاد سوریه در آمد. همچنین تاکنون شماری از سربازان کرد به شیوه‌ای مشکوک کشته شده‌اند.

بنا به گزارش‌ها, سرباز کرد به نام‌ «حنان محمد مراد» در جریان نبردی در منطقه طبقا در شهر رقا جان خود را از دست داد. همچنین یک سرباز کرد دیگر به نام «احمد عبدالرحمان» اهل روستای «ایسکان» , در نبردی در حلب که میان ارتش رژیم و ارتش آزاد روی داد, کشته شد.

گفته می‌شود که حنان محمد مراد در سال 1985 در روستای «کورسور» واقع در منطقه جندرس عفرین به دنیا آمده است. وی در سال 2004 به سربازی در ارتش سوریه رفت و در سال 2005 به پایان رساند. اما پس از پنج سال , با شروع انقلاب سوریه, در 24 آوریل 2011 باردیگر به عنوان سرباز یدک به سربازی برده شد.

همچنین, یک سرباز دیگر کرد به نام «احمد عبدالرحمان» اهل روستای ایسکان از توابع شیروانه در صفوف ارتش رژیم در محله صلاح‌الدین حلب و در جریان نبردهای میان مخالفان و نیروهای رژیم جانش را از دست داد.

در 18 ژوئیه 2012 یک سرباز کرد به نام حنان علو در جریابن نبردی میان مخالفان و ارتش رژیم اسد,جان خود را از دست داد. چندروز قبل از آن نیز یک سرباز کرد دیگر به نام «رعفت خلیل سیدو» در شهر ادلب جانش را از دست داده بود.

اسیر شدن سربازان کرد

ارتش آزاد سوری یک هفته پیش چندین سرباز ارتش رژیم را به اسارت گرفت. نیروهای ارتش آزاد یک مرکز نظامی را در حوالی دمشق به تصرف درآوردند و شمار زیادی از سربازان را به اسارت گرفتند. در میان اسرا هم یک سرباز کرد به نام «محمد سفر» هم حضور داشت. وی اهل روستای مورا از توابع شهر دیرک است. وی چند سال پیش به اتفاق خانواده‌اش به محله زوراوا در دمشق کوچ می‌کنند.

کارت پایان خدمت به سربازان کرد نمی‌دهند

پس از آغاز انقلاب سوریه, شماری از سربازان کرد کشته شدند. بنا به گزارش‌های بدست آمده, هرچند سربازی شماری از سربازان کرد خاتمه یافته است اما آنها را به خانه ‌هایشان نمی‌فرستند. لذا هر هفته جنازه یک سرباز کرد به زادگاهشان بازگردانده می‌شوند.

شایان ذکر است که «واحدهای مدافع خلق» که از خلق‌کرد در غرب کردستان و سوریه محافظت به عمل می‌آورند, بارهاا از جوانان کرد خواسته‌اند که به سربازی برای رژیم سوریه نروند. بنا به این فراخوان شمار زیادی از دختران و پسران جوان کرد به صفوف «واحدهای مدافع خلق» در غرب کردستان پیوستند. این نیرو با آزاد ساختن شهر کوبانی در غرب کردستان به شیوه‌ای رسمی موجودیت خود را اعلام کرد.